Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.458)
Filtrer anmeldelser
2.458 resultater
Medlemsvurdering
2.382
70
5
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.382
70
5
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.458 anmeldelser
Anmeldt d. 15. februar 2020 fra mobile enheder

Bedste hotel ever og vi har ellers været mange steder . Service i top . 8 tjener sørge hele tiden for alt er ok. Under maden Uden det var for meget . Man bliver virkelig budt velkommen . Sunni tog imod os og kom hver morgen og spurgte om alt var ok 7 stjerner hvis man kan give det

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, peterbU8868SP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. januar 2020

Et smukt hotel med en skøn atmosfære. Det er det absolut højeste serviceniveau vi hidtil har oplevet på et hotel (og vi har rejst meget). Man kan låne gratis cykler og få hjælp til alt. Særligt vil vi fremhæve Uyen (Celina), som blandt andet var vores guide på Street food turen og generelt bare var utroligbehagelig, varm og serviceminded! Hun er guld værd! Derudover skal Kha (Dha?), en mandlig massør fremhæves som en rigtig dygtig og behagelig medarbejder!
Morgenmaden var virkelig dejlig og overdådig, sengene og puderne skønne og poomområdet roligt og rart. Eneste punkt vi vil foreslå til forbedring af service og priser på restaurant the red Bean - lidt dyrt ift. niveauet.
Tusind tak for en vidunderligt ophold - vi kommer tilbage!

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, marthalouisek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EHG-Group, Manager hos La Siesta Hoi An Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2020
Google Oversæt

Dear marthalouisek,
We are delighted to know that you had a wonderful stay. Your support is highly appreciated and your compliments are the biggest reward to our team.

Thank you for sharing such a motivational review. It was our great pleasure to be at your service and we all look forward to welcoming you back in the nearest future.Sincerely,

Kevin Le
Customer Service Manager
La Siesta Hoian resort & spa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. marts 2019 fra mobile enheder

Det mest fantastisk hotel med det sødste personale der stod på spring for at hjælpe at hjælpe os.
Det ligger ca 10-15 gang fra City og for os var det perfekt da det lige gav lidt ro og man kunne låne cykler og igen var de parate til at gi gode råd om hvor vi kunne cykle hen for at komme lidt væk fra turister.
Hvis I en dag kommer på de kanter booker vi gerne dette hotel igen ❤️

Dato for ophold: februar 2019
1  Tak, GHvid
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EHG-Group, Manager hos La Siesta Hoi An Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. marts 2019
Google Oversæt

Dear GHvid,

Thank you for taking the time to write such a lovely review of your recent stay. It is wonderful to know that we met your expectations from the service, the charming resort and the warm hospitality of our Lasiesta team. Meeting the needs of our guests and knowing they have enjoyed their stays are our greatest rewards.

Once again thank you very much - we are looking forward to your next visit to our resort.

Kind regards,
Tony Le ( Mr )

Hotel Manager
La siesta resort & Spa Hoi An

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi havde 4 overnatninger på dette super fine hotel. Mad og service var selvfølgelig upåklageligt så det vil jeg ikke bruge tid på.

Vi var især glade for lokationen i yderkanten af byen der gav mulighed for at puste lidt ud når man havde besøgt centrum med deres gratis shuttlebus.

Det bedste var strandtippet vi fik af en sød ansat: “Lån et par af hotellets cykler og besøg The Hidden Beach”. Det gjorde vi. 2 gange! Vi kørte af bagvejen -lige bag hotellet - igennem rismarker og forbi vandbøfler - til en perle af en strand uden mange sælgere eller turister. Genialt.

Tak Siesta.

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Styrvolt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
eam596, Manager hos La Siesta Hoi An Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Styrvolt,

We are delighted that you had a wonderful stay. Your compliment on our staff service is highly appreciated. The support of our guests is extremely rewarding for our team. We will certainly share your comment with our team.

Thank you for sharing such a motivating review. It gave us great pleasure in taking care of you, and we all look forward to welcoming you back in the nearest future.

Sincerely,
Tony Le
Hotel Manager
La Siesta resort & Spa Hoi An

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. april 2018 fra mobile enheder

Vi boede 4 nætter på hotellet og havde tre værelser ( 2 enkeltværelse og 1 med hems og plads til 4 Pers)
Værelserne var meget store, flotte og lækre og badeværelset helt i top med både badekar og bruser. Vi havde værelse med udsigt over poolen og sengen er nok dem største jeg nogensinde har sovet i.
Som service kammen skifte hovedpude hvis det ønskes

Begge restauranter er af meget høj standard.

Men det mest imponerende var personalet. Altid imødekommende og smilende. Top service og ville gøre alt for st hjælpe gæsterne. Selv ledelsen var synlig og hjælpsom. Det er længe siden jeg har oplevet så god service.

Hotellet ligger lidt uden for den pulserende by hvilket gør det virker som et åndehul midt i scooterosen.
Det tager 10 min at gå til byen og koster kun 2 USD med taxa.
Jeg vil klart anbefale dette sted til afslapning, solferie eller som udgangspunkt for de mange oplevelser der er i området.
Håber voksne kone tilbage en dag.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, dw09877
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
eam596, Manager hos La Siesta Hoi An Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2018
Google Oversæt

Dear Dortewimmer,

We are delighted that you had a wonderful stay. Your compliment on our staff service is highly appreciated. The support of our guests is extremely rewarding for our team. We will certainly share your comment with our team.

Thank you for sharing such a motivating review. It gave us great pleasure in taking care of you, and we all look forward to welcoming you back in the nearest future.

Sincerely,
Tony Le
Hotel Manager
La Siesta resort & Spa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser