Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mamma's Gourmet Cooking Class & Fine Dining in Authentic Garden Restaurant
nr. 76 af 1.229 Restauranter i Hoi An
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 3 $ - 15 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 2. april 2018 fra mobile enheder

Vi spiste på Mamma’s Gourmetrestaurant fire gange. Det var hvergang en god oplevelse, maden veltillavet og smagsfuld.
Betjening perfekt.
Restauranten er beliggende i en smuk grøn oase af en have.
Kan absolut anbefales.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, j_rgenc138
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (370)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 370 anmeldelser

Anmeldt 30. januar 2018 fra mobile enheder

Jeg rejser alene. Kom tilfældigvis forbi stedet da jeg skulle spise frokost, her var et par igang med et kursus.
Man kunne desværre kun tilmelde sig hvis man var minimum to personer. Men den søde kok bad mig like siden på facebook og så ville han skrive hvis der kom et hold jeg kunne melde mig på.

Og heldige mig, det skete.

Vi var fire på holdet. Ingredienserne var forberedt i små skåle på bordet. Rigtig lækkert sat op, der er bare en rigtig god stemning på stedet. Og det var en aften fyldt med latter, koncentration, smil og ikke mindst mega lækker mad!!!

Vil klart anbefalde stedet til alle der skal et smut til Hoi An.

Dato for besøg: december 2017
Tak, sofiek43
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. maj 2017

Fremragende service, rigtig god mad blev forkælet, venlig personale og rimelig priser.
Hyggelige familiære omgivelser.

Dato for besøg: april 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, FinnM152
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mamma C, Owner hos Mamma's Gourmet Cooking Class & Fine Dining in Authentic Garden Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juni 2017
Google Oversæt

Dear Ms,Finn

We trust that other travelers will find your as a good & helpful advises when they looking Gourmet's Vietnamese food & Cooking class in the heart of Ancient Town with personalized services at Mamma's 


We look forward with pleasure to welcoming you & your friends back with us in the coming time.



Your very truly 


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. april 2017 fra mobile enheder

Glimrende vietnamesisk mad serveret af et venligt personale der endda har lært sig lidt danske gloser.

Dato for besøg: april 2017
Tak, Allan B C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2016

Kan varmt anbefale at besøge dette sted. Maden er super lækker, og personalet er helt fantastisk. Også selvom vi ikke skulle spise der, var vi forbi stort set hver dag, bare får at sidde og få noget koldt at drikke, og nyde den gode stemning på restauranten. Deres cooking class er så hyggelig og det er det hele værd. Hvis du gerne vil lære at lave vietnamesisk mad, er dette det perfekte sted.

Dato for besøg: august 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, jeanetteelley
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Mamma's Gourmet Cooking Class & Fine Dining in Authentic Garden Restaurant, kiggede også på

 
Hoi An, Quang Nam Province
 

Har du været i Mamma's Gourmet Cooking Class & Fine Dining in Authentic Garden Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering