Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Room with a view”
Anmeldelse af Hotel Baylan

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Hotel Baylan
Vurderet som nr. 15 ud af 98 hoteller i Izmir
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for the top-floor with a terrace.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
17  Tak, DorotaY
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (209)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

121-125 af 209 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
19  Tak, Michelle P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
17  Tak, Matthew S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Make sure that you have the right Baylan Hotel - there are 2 in Izmir The terrace rooms on the four...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
16  Tak, Gunya
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I was in room by the stair case - try to get one in back so it is a little more quiet.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
16  Tak, luv2travelkw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Izmir
0.1 km væk
Olimpiyat Otel Izmir
Olimpiyat Otel Izmir
Nr. 25 af 98 i Izmir
164 anmeldelser
0.2 km væk
Oglakcioglu Park Boutique Hotel
2.1 km væk
Ibis Izmir Alsancak
Ibis Izmir Alsancak
Nr. 9 af 98 i Izmir
302 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.7 km væk
Hilton Izmir
Hilton Izmir
Nr. 4 af 98 i Izmir
1.380 anmeldelser
0.1 km væk
Smart Hotels Izmir
Smart Hotels Izmir
Nr. 12 af 98 i Izmir
114 anmeldelser
1.1 km væk
Movenpick Hotel Izmir
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Baylan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Baylan

Adresse: Anafartalar Cad. 1299 Sok. 8 | Basmane, Izmir 35240, Tyrkiet
Beliggenhed: Tyrkiet > Turkish Aegean Coast > Izmir Province > Izmir
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 15 ud af 98 hoteller i Izmir
Prisområde: 196 kr.-335 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Baylan 3*
Antal værelser: 30
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, HostelWorld, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Baylan. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering