Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The best place where to stay”
Anmeldelse af Ladies Beach Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Ladies Beach Hotel
Vurderet som nr. 4 ud af 96 B&B'er/kroer i Kusadasi
Anmeldt 14. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms are good and heaving sea view facility.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, alex P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

50-54 af 91 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Choose a front room .
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, cdmm58
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We had room 401, absolutely stunning view.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, maureen b
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, DirectorDarFakir
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, ayrazkua
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Kusadasi
0,4 km væk
Ladies Beach Residence
Ladies Beach Residence
Nr. 52 af 156 i Kusadasi
86 anmeldelser
0,1 km væk
Asena Hotel
Asena Hotel
Nr. 40 af 156 i Kusadasi
86 anmeldelser
3,5 km væk
DoubleTree by Hilton Hotel Kusadasi
Vis priser
Vis priser
Vis priser
9,6 km væk
Palm Wings Beach Resort
10 km væk
Flora Garden Ephesus
Flora Garden Ephesus
Nr. 2 af 4 i Davutlar
396 anmeldelser
14,7 km væk
Hotel Akbulut & Spa
Hotel Akbulut & Spa
Nr. 1 af 7 i Guzelcamli
302 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Ladies Beach Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Ladies Beach Hotel

Adresse: Kadinlar Denizi Cad. No:63, Kusadasi 09400, Tyrkiet
Beliggenhed: Tyrkiet > Turkish Aegean Coast > Aydin (området) > Kusadasi
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 96 B&B'er / kroer i Kusadasi
Prisområde: 261 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 17
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Ladies Beach Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering