Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
NorthStar00980433824

Det gik op i øl og pool! 10/10

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 4. okt. 2023
Mega fedt hotel’
Buket er alt for lækker lets go! Hun gør det alt for godt!
Pisse god service og søde mennesker! Har ikke lavet andet end at drikke øl ved poolen hele dagen og kigget på Buket ;)))))
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Enjoy every moment
Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ipek G, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro hos Atlantique Holiday Club, svarede på denne anmeldelse
Svarede 5. okt. 2023
Tak for dine kommentarer om din ferie.
Vi er glade for at høre, at du nød vores animationsholds aktiviteter og shows.
Vi ser frem til at se dig snart.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.440 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
7.9 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis parkering
Pool
2.430 kr.
Tilmeld gratis – Wyndham Rewards
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.935 kr.
  • Booking.com
9.3 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.432 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1.432 kr.
  • Booking.com
9.5 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.921 kr.
  • Priceline
2.9 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Expedia.com
    1.444 kr.
  • Vio.com
  • Lol.travel
6.8 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    476 kr.
  • Booking.com
5.6 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.114 kr.
  • Expedia.com
    2.213 kr.
8.4 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.175 kr.
  • Hotels.com
6.5 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    835 kr.
  • Algotels
6.7 km fra Atlantique Holiday Club
Gratis wi-fi
Pool
Få bonusser med One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    354 kr.
  • Booking.com
10.3 km fra Atlantique Holiday Club
Vis flere hoteller i Kusadasi
Anmeldelser (3.852)
Filtrer anmeldelser
3.852 resultater
Medlemsvurdering
2.753
608
263
114
114
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.753
608
263
114
114
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.852 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2023

Venlig og meget imødekommende folk. Godt poolområde og fantastisk entertainment team der gør alt for at folk har en god oplevelse
God og varierende mad der tilgodeser alle folk. Vi kommer helt sikkert tilbage

Værelsestip: Alt hvad der er beskrevet omkring hotellet er som der står! Vildt godt udeområde, en hel by i byen. Der er direkte adgang til havet også !
Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Dorte C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ipek G, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro hos Atlantique Holiday Club, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. august 2023

Tak fordi du tog dig tid til at kommentere din ferie.
Vi er rigtig glade for at høre, at du nød din ferie hos os. Alle medarbejdere i alle afdelinger arbejder hårdt for at sikre, at vores gæster får en dejlig ferie som dig selv.
Vi ville være meget glade for at se dig på ferie med os næste år også.
Med venlig hilsen,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. juli 2023

Hotellet er rigtig godt og stort. Animationsholdet, især Buket, er venligt og smilende. Hotellet er virkelig velegnet til børn. Familien elskede ham meget. Vandlandet er fantastisk og velegnet til børn. Vi takker for alt.

Værelsestip: Nyd hvert øjeblik.
Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Emre H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ipek G, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro hos Atlantique Holiday Club, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juli 2023

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser på TripAdvisor.
Vi er glade for at vide, at du havde et mindeværdigt ophold hos os, og at alt var så behageligt for dig. Dine dejlige kommentarer vil helt sikkert være nyttige for fremtidige rejsende, der beslutter at besøge os her i Kuşadası.
Det ville være os en fornøjelse at byde dig velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.
Med venlig hilsen,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. juni 2022

Hotellet er fantastisk, men maden kunne godt være lidt bedre og nogen flere muligheder. Personalet er søde og de gør det godt. Rengøringen er også god. Vi er tilfredse. Underholdningen er virkelig god. Irena er fantastisk, Zeynep er også rigtig sød.

Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, miasG2655YR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 9. oktober 2019

Fint hotel for især familier med børn. Man skal ikke opholde sig længere end 5-7 dage, da det er dét samme man ser og oplever.
Der er mange aktiviteter både i pool området, aquapark og om aftenen i Amphi teateret. Det er meget gennemført lavet som rammer alle hotellets gæst grupper, hvor man i fællesskab kan lave aktiviteter og være en del af fællesskabet. Vi har været yderst glad og er taknemlig for Zeynep, Ali, Marina, Muharrem (Momo) og Emre. De er meget søde, betænksomme og ikke mindst behjælpelig.
Maden er fint nok, men begynder at være kedelig efter 4-5 dag. Al personalet i restauranten har vi været meget glade for. Især Kudret.
Çağatay ved baren i poolen, Tolga som er lifeguard ved poolen har været en af de mange personale på hotellet som vi virkelig har været glade for.
Simge i Kids Club i Aquapark skal have mange tak også!
Med stor beklagelse må jeg meddele at vi overhovedet ikke har været glad for rengøringen i vores værelse. Virkelig dårlig rengøring sammenlignet standarden på hotellet. Støv på gulvet og på bordene som jeg har måttet tage med vådservietter.
Bedste personale på receptionen! Så søde og hjælpsomme.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, D_kiral
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. oktober 2016 fra mobile enheder

Super godt hotel, hvor vi nu har været 3 gange. Noget for enhver alder. Personalet er flinke og hjælpsomme. Hotellet er rent og pænt. Maden er fint, kan dog godt varieres en smule. Dejlige familie værelser. Alt i alt kan dette hotel varmt anbefales.

Dato for ophold: oktober 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Rikkesolvbjerg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Sophie D, Responsable relations clients hos Atlantique Holiday Club, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Guest
First of all i would like to thank you for taking the time to comment on your holiday with us.
We value your comments and are happy to hear that you enjoyed your holiday with us.
We look forward to seeing you again in the near future.


Kind regards.
Atlantique Holiday Sun Connect Family

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser