Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TUI SENSIMAR Barut Andiz
Hoteller i nærheden
73 $
Booking.com
Vis tilbud
God 3,5/5
  • Pool
  • Restaurant
109 $
103 $
Expedia.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
129 $
90 $
Booking.com
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
223 $
Booking.com
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
208 $
Expedia.com
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
341 $
119 $
Expedia.com
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
87 $
84 $
Expedia.com
Vis tilbud
Fremragende 5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
155 $
Expedia.com
Vis tilbud
Fantastisk 4,5/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
147 $
Travelocity
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
  • Gratis parkering
  • Pool
158 $
TripAdvisor
Vis tilbud
Rigtig god 4/5
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (1.364)
Filtrer anmeldelser
1.364 resultater
Medlemsvurdering
1.175
150
32
6
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.175
150
32
6
1
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreAlle sprog
Opdaterer listen...
5-10 af 1.364 anmeldelser
Anmeldt for 14. juli 2017

Meget fin ankomst, lidt koldt at drikke og en kold klud. Lige hvad man har brug for efter en rejse. Virkelig god service, alle var flinke og hjælpsomme. Fin pool med god plads, der var altid en solstol.
Maden var god for en uge. Men det vil blive kedeligt. Hvis man skulle spise der længere.
Hotellet ligger godt ca. 1,5 km fra side by, altid en hyggelig aftentur
langs strandpromenaden.
Det er ikke total luksus. Men et godt hotel.
Der var super WI-FI

Værelsestip: Prøv swim up værelse.
  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, css020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Barut Andiz, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. juli 2017
Google Oversæt

Dear css020,
Thank you very much for your review, it is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us.
We all hope to have the opportunity of welcoming you back in the future.
Best Regards
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. juli 2017

Hvor var det skønt at bo på et voksenthotel med fred og ro... Dette hotel kan virkelig anbefales, vi var så glade for opholdet, så mens vi var på ferie, så bookede jeg en ny tur til Sensimar Andiz til august :-)
Personalet er super søde og hjælpsomme, maden og drikkevarerne er i top. Værelserne er rigtig fine, sengene er gode og der er en badekåbe og tøfler på værelset.
Minibaren fyldes op hver dag (og det var med rigtig Coca Cola + Cola Zero), øl, vand og juice - som er med i prisen.
Vi havde booket et værelse med swim up (kan enbefales), næste gang bliver det en juniorsuite med jacuzzi på terrassen.
Hotellet har en afdeling til kattene, hvor de bliver fodret og har et sted at være. Dejligt at se, hvor godt de tager sig af dyrene.
Sensimar Andiz får topkarakter herfra!

Overnattede: Juli 2017
4  Tak, nokkedk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Barut Andiz, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juli 2017
Google Oversæt

Dear nokkedk,
Thank you very much for your great review, it is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us.
We all hope to have the opportunity of welcoming you back in the future.
Best Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. juni 2017

Vel nok et af de allerbedste, (hvis ikke det bedste) voksenhoteller der findes på Antalya kysten.
Fantastisk service, mad, og et helt fantastisk personale, der alle gør alt hvad de kan for at gæsterne skal føle sig hjemme.
Glæder mig allerede til at besøge stedet igen i august, for 6 gang på 5 år

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, KEH4295
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Barut Andiz, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juni 2017
Google Oversæt

Dear KEH4295,
Thank you very much for your great review. We are happy to see that you enjoyed your stay with us and went home with memorable moments from the TUI Sensimar Andiz by Barut Hotels.
See you in August.
Kind Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. juni 2017

Lige hjemkommet fra en fantastisk uge på Sensimar Andiz i Side, er vi bare nødt til at dele vores dejlige oplevelse af hotellet og Side i det hele taget.

Dette hotel skal bare opleves. Det var vores første besøg på hotellet, men bestemt ikke vores sidste.

Hotellet levede 100% op til de mange gode anmeldelser, som vi havde læst hjemmefra på Tripadvisor og TUI. Vores forventninger var meget højt pga. de fantastiske anmeldelser af hotellet, men alle vores forventninger om hotellet blev indfriet.

Gode værelser, perfekt beliggenhed, dejlig strand og pool. Fantastisk servicemindede personale, som altid var tilstede, og som altid var opmærksom på ens behov. Maden var rigtig god, varieret og meget indbydende.

Alt i alt levede hotellet fuldt ud op til vores meget højt forventninger, og det er i hvert fald ikke sidste gang vi besøger dette hotel.

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Anders N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Barut Andiz, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juni 2017
Google Oversæt

Dear Anders N,
Thank you very much for your great review. We are happy to see that you enjoyed your stay with us and went home with memorable moments from the TUI Sensimar Andiz by Barut Hotels.
We hope you come back to visit us again soon.
Kind Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. maj 2017

Fantastisk sted med en dejlig ro. Personalet er yderst opmærksom på dine behov. Der er buffétrestaurant og ligeledes en a la carte restaurant tilknyttet hotellet. Rigeligt udvalg i al inklusive baren. Og kaffen er yderst god i alle afskygninger. Stranden ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Overnattede: Maj 2017
Tak, Jan L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Barut Andiz, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. maj 2017
Google Oversæt


Dear Jan L,
Thank you for taking the time to review your stay with us. We are very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
Looking forward to see you again soon.
Kind regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser