Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superb, intet mindre....”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels
Vurderet som nr. 1 ud af 229 hoteller i Side
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 10. august 2017 fra mobile enheder

Voksenhotel (16 år) med flot luksuriøst og moderne interiør. Ekstraordinær god betjening af nærværende personale, som alle ydede en ekstra indsats. Ok-Wifi overalt. Stemningsfuld spa afdeling, hvor hamam og sauna var til fri afbenyttelse, kun special treatments var for egen regning. Luftig og chik indrettet Rooftop-bar med smuk udsigt. Frosne håndklæder til at tørre sveden af panden ved ankomst og omdeling af frugt ved poolen. På hotellets område på stranden var der ligeledes omdeling af is, vand og frugt samt fri afbenyttelse af strandstole, ligesom en stor rummelig strandtaske var stillet til rådighed. Maden; jamen der var alt hvad hjertet kunne begære nærmest døgnet rundt. Veltillavet, velsmagende og smukt anrettet. Vi havde et uforglemmeligt ophold og vender gerne tilbage.
Minna og Cecilie

Overnattede: August 2017, rejste med familie
1  Tak, Minna M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. august 2017
Google Oversæt

Dear Ninna M,
Thank you for taking the time to share your experiences. It was a true pleasure for us to read your feedback and we are glad to hear that we were able to meet your expectations.
We look forward to welcoming you back here in the near future.
Kind Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.364)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 1.364 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2017

Meget fin ankomst, lidt koldt at drikke og en kold klud. Lige hvad man har brug for efter en rejse. Virkelig god service, alle var flinke og hjælpsomme. Fin pool med god plads, der var altid en solstol.
Maden var god for en uge. Men det vil blive kedeligt. Hvis man skulle spise der længere.
Hotellet ligger godt ca. 1,5 km fra side by, altid en hyggelig aftentur
langs strandpromenaden.
Det er ikke total luksus. Men et godt hotel.
Der var super WI-FI

Værelsestip: Prøv swim up værelse.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, css020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. juli 2017
Google Oversæt

Dear css020,
Thank you very much for your review, it is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us.
We all hope to have the opportunity of welcoming you back in the future.
Best Regards
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juli 2017

Hvor var det skønt at bo på et voksenthotel med fred og ro... Dette hotel kan virkelig anbefales, vi var så glade for opholdet, så mens vi var på ferie, så bookede jeg en ny tur til Sensimar Andiz til august :-)
Personalet er super søde og hjælpsomme, maden og drikkevarerne er i top. Værelserne er rigtig fine, sengene er gode og der er en badekåbe og tøfler på værelset.
Minibaren fyldes op hver dag (og det var med rigtig Coca Cola + Cola Zero), øl, vand og juice - som er med i prisen.
Vi havde booket et værelse med swim up (kan enbefales), næste gang bliver det en juniorsuite med jacuzzi på terrassen.
Hotellet har en afdeling til kattene, hvor de bliver fodret og har et sted at være. Dejligt at se, hvor godt de tager sig af dyrene.
Sensimar Andiz får topkarakter herfra!

Overnattede: Juli 2017
4  Tak, nokkedk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juli 2017
Google Oversæt

Dear nokkedk,
Thank you very much for your great review, it is a pleasure to know that you enjoyed your stay with us.
We all hope to have the opportunity of welcoming you back in the future.
Best Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. juni 2017

Vel nok et af de allerbedste, (hvis ikke det bedste) voksenhoteller der findes på Antalya kysten.
Fantastisk service, mad, og et helt fantastisk personale, der alle gør alt hvad de kan for at gæsterne skal føle sig hjemme.
Glæder mig allerede til at besøge stedet igen i august, for 6 gang på 5 år

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, KEH4295
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. juni 2017
Google Oversæt

Dear KEH4295,
Thank you very much for your great review. We are happy to see that you enjoyed your stay with us and went home with memorable moments from the TUI Sensimar Andiz by Barut Hotels.
See you in August.
Kind Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juni 2017

Lige hjemkommet fra en fantastisk uge på Sensimar Andiz i Side, er vi bare nødt til at dele vores dejlige oplevelse af hotellet og Side i det hele taget.

Dette hotel skal bare opleves. Det var vores første besøg på hotellet, men bestemt ikke vores sidste.

Hotellet levede 100% op til de mange gode anmeldelser, som vi havde læst hjemmefra på Tripadvisor og TUI. Vores forventninger var meget højt pga. de fantastiske anmeldelser af hotellet, men alle vores forventninger om hotellet blev indfriet.

Gode værelser, perfekt beliggenhed, dejlig strand og pool. Fantastisk servicemindede personale, som altid var tilstede, og som altid var opmærksom på ens behov. Maden var rigtig god, varieret og meget indbydende.

Alt i alt levede hotellet fuldt ud op til vores meget højt forventninger, og det er i hvert fald ikke sidste gang vi besøger dette hotel.

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Anders N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BarutHotels, General Manager hos TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juni 2017
Google Oversæt

Dear Anders N,
Thank you very much for your great review. We are happy to see that you enjoyed your stay with us and went home with memorable moments from the TUI Sensimar Andiz by Barut Hotels.
We hope you come back to visit us again soon.
Kind Regards,
Izzet Bekir
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Side
0,2 km væk
Barut Acanthus & Cennet
5,1 km væk
Aydinbey King's Palace Spa & Resort
1 km væk
Barut Hemera
Barut Hemera
Nr. 5 af 229 i Side
2.115 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,4 km væk
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
1,5 km væk
Barut Arum
Barut Arum
Nr. 6 af 229 i Side
1.339 anmeldelser
6,1 km væk
Q SPA Resort
Q SPA Resort
Nr. 27 af 229 i Side
152 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels

Adresse: Selimiye Mah. Turgut Ozal Cad. No: 31, Side, Manavgat 07330, Tyrkiet
Beliggenhed: Tyrkiet > Tyrkiske Middelhavskyst > Antalya (området) > Manavgat > Side
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 229 hoteller i Side
Prisområde: 595 kr.-1.266 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — TUI SENSIMAR Andiz by Barut Hotels 4*
Antal værelser: 124

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering