Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Endnu et besøg værd😀”
Anmeldelse af Side Ocakbasi Restaurant

Side Ocakbasi Restaurant
nr. 4 af 219 Restauranter i Side
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 13 $ - 22 $
Køkkener: Tyrkisk
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 7. oktober 2017 fra mobile enheder

Lækkert mad serveret af imødekommende tjenere i skønne omgivelser. Kan helt klart anbefales til alle, som ønsker sig en bid af det ægte Tyrkiet.

1  Tak, Jonas E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Huseyin D, Sahibi hos Side Ocakbasi Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. april 2018
Google Oversæt

Dear Guest
We are so pleased you felt comfortable and at home dining with us at. We are delighted that you enjoyed your holiday and look forward
to seeing you again.
Best wishes from all the team at Side Ocakbaşı.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.953)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

17-21 af 1.953 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2017 fra mobile enheder

Så lækker meze og opmærksomt personale. Vi fik de lækreste retter steak sirlion til min mand og ottoman plate til mig. Det lækreste hjemmelavede tyrkiske brød. Vi havde ikke de højeste forventninger til husets vin, men den var velsmagende både til traditionel tyrkisk mad og en god bøf. Klart en stor anbefaling herfra

Tak, Helle E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Huseyin D, Sahibi hos Side Ocakbasi Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest
We are so pleased you felt comfortable and at home dining with us at. We are delighted that you enjoyed your holiday and look forward to seeing you again.
Best wishes from all the team at Side Ocakbaşı.

Warm Regards
Hüseyin Dertli.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. september 2017 fra mobile enheder

Vi besøgte restauranten pga anmeldelser her på Tripadviser.
Det levede fuldt op til forventningerne. Super betjening og pragtfuld mad ❤️
Kan helt klart anbefales!

Tak, Mikkel B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Huseyin D, Sahibi hos Side Ocakbasi Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest

Thank you very much for your valuable review here about our restaurant.It is a great pleasure to read that you enjoyed dinner in our restaurant and went home with memorable moments from Side.
Your feedback is very important to us as our guest satisfaction which is our main priority.
We would love to welcome you back here again on your upcoming trips.

Warm Regards,

Ocakbaşı Restaurant Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juli 2017 fra mobile enheder

Skøn besøg tjenere med tid til en og med gæsterne i fokus.
Fantastisk frisk tilberedt traditionelt tyrkisk mad bestemt et besøg værd for alle.

1  Tak, Sunbao
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Huseyin D, Sahibi hos Side Ocakbasi Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest
Thank you so much your great review and we look forward very much to seeing you
again in the future.
With much appreciation from all the team at Side Ocakbaşı.

Warm Regards
Hüseyin Dertli.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. juli 2017 fra mobile enheder

Efter en del ture i Tyrkiet har jeg efterhånden smagt lidt af hvert, og denne restaurant slår det hele! Både på service og kvalitet ☺️

Hvis man elsker et godt stykke kød, kan deres steaks varmt anbefales.

Tak, Steffen N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Huseyin D, Sahibi hos Side Ocakbasi Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. september 2017
Google Oversæt

Dear Steffen
Thank you so much your great review and we look forward very much to seeing you
again in the future.
With much appreciation from all the team at Side Ocakbaşı.

Warm Regards
Hüseyin Dertli.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Side Ocakbasi Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Side Ocakbasi Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering