Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
NorthStar41961757368

Skrækkelig / ærgerlig oplevelse.

1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2023
Totalt nedslidt hotel - EL installationer hænger frit ud af væggene- sanitet er utæt og gennemtærret- på en uge blev håndklæder og sengetøj kun skiftet 2 gange ( står oplyst st det vil ske 4 gange ) der står at der er restaurant og have !! Der er INGEN TESTAURANT - INGEN HAVE, swimmingpool ligger k en baggård uden sol og iøvrigt fyldt med affald.
Evakueringsoversigt - flugtveje var et stk A4 ark HÅNDTEGNET !
Vi var en familie på 7 , 4 værelser, de 4 af os valgte at flytte efter en overnatning altså 2 værelser. Øv..øv... ingen kompensation, hverken fra hotel eller bookingfirma Hotel,s.com !!!!
Lige til at spolere en ferie!!!!
Dato for ophold: september 2023
Værelsestip: Totalt nedslidt !!!
Rejsetype: Rejste med familie
1,0 ud af 5 boblerVærdi
1,0 ud af 5 boblerSted
1,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.925 kr.
1.672 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    1.672 kr.
6.1 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
5.975 kr.
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    5.975 kr.
  • Trip.com
8.3 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.538 kr.
  • Booking.com
0.6 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis wi-fi
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    690 kr.
  • Trip.com
4.6 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis wi-fi
Pool
Få bonusser med One Key
  • Expedia.com
    2.107 kr.
  • ZenHotels.com
    1.905 kr.
  • Algotels
6.8 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1.570 kr.
  • Booking.com
31.0 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.519 kr.
  • Agoda.com
7.5 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    1.793 kr.
  • Booking.com
30.2 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Få bonusser med One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    1.869 kr.
  • travelup.com
16.8 km fra Kleopatra Carina Hotel
Gratis parkering
Pool
Vis flere hoteller i Alanya
Anmeldelser (79)
Filtrer anmeldelser
79 resultater
Medlemsvurdering
9
22
17
8
23
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
9
22
17
8
23
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 79 anmeldelser
Anmeldt d. 15. juli 2023

Hotellet var mørkt og slidt. Værelserne små og helt nedslidte. Air conditionen virkede på en god dag og så kunne den slet ikke køle ned. Alle døre manglede det nederste af døren. Bruseren i badeværelset virkede ikke optimalt. Værelset og hotellet lugtede af gammelt loft. Køleskabet var rustent.
Vi smuttede på air bnb så hurtigt som muligt , bedste beslutning ever.

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, line c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. september 2019

Fik verdens mindste værelse hvor der ikke engang var plads til vores kufferter og os samtidig. Skulle man rundt.på værelset skulle kufferterne op i sengen.
Toilet og brusekabine var i et, og altanen var direkte ind i lejligheden overfor.
Poolen var beskidt og i det hele taget var hotellet beskidt og nedslidt.
Strømmen gik hver aften mellem 23.45 og 00.45. mit gæt er at det har været for at afbryde aircondition når folk sov.
Personalet smilede aldrig og forstod meget.dårligt engelsk.
Aldrig ALDRIG mere..

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Claus J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. september 2019 fra mobile enheder

Dette hotel er billigt at bo på så havde ingen forventninger. Rengøring var i top og værelset er ok til prisen.vi boede med skrå havudsigt, flot og dejlig stor terrasse.sengene er lidt hårde men er ok at sove i badeværelset er lille men der er det man skal bruge. Det ligger perfekt til stranden poolen brugte vi ikke som også er i skygge. Så hvis man som os skal sove og hygge ude er dettte hotel perfekt og god service af personalet og hjælpsomme selv om ikke alle snakker engelsk , men vi er jo også i Tyrkiet

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Vivian1969
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juli 2016

Billigt hotel.. forvent ikke det store, men billigt... sengene er megahårde..måske ikke den bedste udsigt, men seriøst så tæt på alting så der kan man ikke være utilfreds. rent sengetøj oh håndklæder. Bruser var i stykker da jeg var der, det blev fluks lavet. Meget lidt af personnalet snakker eneglsk men det prøver at gøre deres bedste...Det er ikke et luksushotel.. det er et sted du overnatter og så bruger du dagen ude.. og stranden som nabo næsten

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Nina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. september 2014

Boede her en uge i august. 2014 . Enkelt sparsomt værelse 103. Snævert badeværelse hvor det meste af gulvet blev oversvømmet når man badede. Håndklæder stive som et bræt. Der er meget lydt. Morgenmad meget enkel. Pris Tl 15,00 pr person. Hotel ligger meget centralt i forhold til strand og by. Hotel er meget slidt. Personale taler ikke meget engelsk og glemte at informere om gratis aircondition. Fik først den oplysning da vi spurgte om det kunne tilkøbes. Ingen information om at der kunne lejes køleskab. Hotellets pris på transfer til lufthavnen i Antalia på Tl 171,00 rimelig.

Dato for ophold: august 2014
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, elb0fujairah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser