Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Det var første gang vi holdte ferie på dette hotel, og bestemt ikke sidste gang. Lækker mad, god betjening, ligger centralt i gåafstand til skøn strand. Rengøring og hygiejnen er i top, og venligt personale. Jeg rejste med en vennepar, og vi fik de dejligste værelser, med udsigt som blev nydt hver dag.
Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Utrolig dårlig service i restauranten De lukkede for maden 20 minutter før lukketid Utrolig sløve til at rydde af bordene og betjene med drikkevarer Meget ensformigt mad kylling og fisk hver aften Bestemt ikke et 4 stjernet hotel på den front
Værelsestip: Vælg et andet hotel
Dato for ophold: juni 2023
Værdi
Sted
Spørg Bodil Hornhaver V om Grand Zaman Beach
Tak, Bodil Hornhaver V
Ferie fra 22/9 til 29/9 2022. Super hotel- fine værelser-god betjening. Dette er et all inclusive hotel, og der var alt hvad hjertet begærer. Stor variation af måltider - fint drikkevare udvalg, selv vandflasker var gratis og blev fyldt op i mini baren dagligt. Poolen er der sol i den ene ende indtil 11.30 og dernæst det anden halvdel fra 12. Snackbar fint med burger- pommes og pandekager m. Selvvalgt fyld. Vender helt sikkert tilbage til dette hotel .
Dato for ophold: oktober 2022
Spørg 275sannep om Grand Zaman Beach
Tak, 275sannep
Er lige kommet hjem efter en ferie i Tyrkiet/Alanya. Denne gang boede vi på hotel Grand Zaman Beach. Perfekt beliggenhed , tæt på det hele.Cleopatra stranden viste sig med havblik , skønt. God strandbar . En god varieret all inclusive . Fantastisk personale på hele hotellet.
Dato for ophold: maj 2019
Værelser
Renlighed
Spørg prebenraun om Grand Zaman Beach
2 Tak, prebenraun
Vi er lige kommet hjem efter en super god ferie på Grand Zaman Beach, rigtigt flot og rent hotel med meget venligt personale, all-inclusive er en oplevelse for sig, der er bare alt hvad man kan forestille sig, og udvalget meget varieret hver dag. Morgembuffet/snackbar med is, burger, salat, snitzel, pomfritter/frokostbuffet/aftenbuffet med det største kagebord hvis man er til det :-) flot strand, shopping og barer mv lige uden for døren, bestemt ikke sidste gang vi kommer på hotellet
Værelsestip: seaview på den vestlige side af hotellet (pool side ), vandet ses kun på 3. 4. og 5. sal
Dato for ophold: oktober 2016
Søvnkvalitet
Renlighed
Spørg knardrup om Grand Zaman Beach
1 Tak, knardrup
Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig uge på dette vidunderlige hotel. meget flot med lys og pynt.Hotellet er meget velholdt og rengøringen er effektiv. Maden er afvekslende og der er rigeligt af den,is er med i All inklusive fra klokken 14-16. Det eneste er deres undeholding som finder sted torsdag og mandag,det er virkelig meget dårligt.
Værelsestip: værelserne på 3 sal,lidt støj fra vejen
Dato for ophold: september 2016