Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forkælelse for ganen og øjet”
Anmeldelse af Dinner Restaurant

Dinner Restaurant
nr. 16 af 762 Restauranter i Alanya
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Anmeldt 4. juli 2016 fra mobile enheder

En fantastisk oplevelse af smag, anretning og betjening.
Jeg har efterhånden besøgt rigtig mange restauranter i Alanya-området, og ingen er over eller på siden af dette dejlige sted.
Så skal du/I forkæles, nyd en middag på Dinner.

Dato for besøg: juli 2016
1  Tak, 485ralpht
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (360)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

54-58 af 360 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2016 fra mobile enheder

Det bedste sted hvis du bil forkæle dig selv, med mad der ikke kun er mad, men en oplevelse og næsten kunst, den bedste gourmet resturant i Alanya, skal opleves på en ferie i Alanya - Leif fra Danmark, har lejlighed her og spiser altid på Dinner min. en gang pr ferie

Dato for besøg: juli 2016
Tak, 744leifc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2016 fra mobile enheder

Restauranten er klart et besøg værd og skiller sig meget ud fra alle de andre turistprægede restauranter i Alanya. Maden var utrolig velsmagende og indbydende og betjeningen var god.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, miag5
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016 fra mobile enheder

Lækker indretning - lyst og indbydende. Meget europæisk inspireret. Maden var utrolig lækker, velsmagende og veltilberedt. Vi fik lammeskank med kartoffelmos. Det var simpelthen en oplevelse og i gourmetklasse. Prøv det! Dyrt men pengene værd!!!

Dato for besøg: marts 2016
Tak, JanniMB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2016 fra mobile enheder

Lækkert mad, god kvalitet og god betjening.
I den dyre ende, men hvis man vil betale lidt ekstra for en god oplevelse er det her lige stedet.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, petercJ1816KU
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Dinner Restaurant, kiggede også på

 
Alanya, Antalya (området)
 

Har du været i Dinner Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering