Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Tyrkisk mad til billige penge”
Anmeldelse af Sefin Yeri Restaurant

Sefin Yeri Restaurant
nr. 43 af 655 Restauranter i Alanya
Køkkener: Spisested, Supper
Spisemuligheder: Aftensmad, Frokost, Efter lukketid
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Frokost, Efter lukketid
Anmeldt 23. august 2018 fra mobile enheder

Vi har nu kommet i Alanya i 15 år og prøvet rigtig mange spisesteder men vender altid tilbage til dette sted.
Super god betjening og rigtig god tyrkisk mad

Dato for besøg: august 2018
Tak, Jesper G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (100)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 100 anmeldelser

Anmeldt 1. maj 2016

Vin spiste på sefin yeri om aftenen og maden var absolut i orden.
Tjenerne var tip top, men vi havde ventet et mere hyggeligt lokale, når man har et logo af en "gammel tyrkisk kok" som pr. For restauranten.
Lokalet var lyst venligt, men sterilt uden charme

Måske vi havde sat forventninger for meget op efter at havde læst om stedet på trip adv.

Restauranten har åbent 24 timer i døgnet, så mon ikke det er en godt sted af få natmaden efter disco-festen.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 644ibf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2015 fra mobile enheder

Det er det bedste sted mig og min mand har spist i Alanya. Vi har spist her i tre dage i træk indtil videre og det stopper vi ikke med. Deres tyrkiske retter er fremragende og servicen er i top. Top karakter herfra og det kan varmt anbefales

Dato for besøg: august 2015
Tak, Suzanne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2015

meget fin restaurant, og venligt personale.
Vi bestilite chateaubriand som var meget udemærket.....................

Dato for besøg: oktober 2014
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Nat1410
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2014

På Sefin Yeri er personalet ikke anstregende for at få gæsterne ind på restaurant.Der er sirligt rent og restaurant er opdelt i ryger og ikke ryger afdeling.

Dato for besøg: august 2014
Tak, Susmus2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Sefin Yeri Restaurant, kiggede også på

Alanya, Antalya (området)
Alanya, Antalya (området)
 
Alanya, Antalya (området)
 
Alanya, Antalya (området)
 

Har du været i Sefin Yeri Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering