Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Hotels.com
154 $
Se tilbud
Expedia.com154 $
Orbitz.com154 $
Travelocity154 $
CheapTickets154 $
Tripadvisor154 $
Trip.com
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (612)
Filtrer anmeldelser
612 resultater
Medlemsvurdering
463
90
34
13
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
463
90
34
13
12
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
47-52 af 612 anmeldelser
Anmeldt d. 27. juni 2016 fra mobile enheder

Skønt ophold, men spisetiderne blev strengt overholdt - pool område skulle ryddes tidligt da det skulle gøres klar til aftensmaden - havde all inkl men trist det ikke også kaldt på deres tilhørende strandbar, her skulle betales for både stole, parasoller og al mad og drikke. Ville ønske at jeg på forhånd havde vist der var håndklædeservice til 10 euro. Personalet var meget serviceminded og hjælpsomme. Maden var MEGET ensformigt - kylling og ris dagligt, og kun i forskellige versioner med tilbehør. Fisk en gang og nuggets en gang og kødboller en gang. MEN vender gerne tilbage

Dato for ophold: juni 2016
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, Mulle27
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
zehragn, Ön Büro Müdürü hos Parador Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2016
Google Oversæt

Dear Mulle27,

Thanks very much for your nice cmments about our Hotel.
We hope to see you soon.

Kind Regards Your Parador Beach Hotel Team


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. maj 2016

Vi har her i maj 2016 boet en uge på Parador Beach Hotel i Alanya. Vi var velsignet med dejligt sommervejr, hvilket jo får alt til at fremstå på en god måde. Værelserne var nydelige og rengøringen var helt i top. Eneste ninus ved værelset var, at badeværelset var lille, til gengæld opholder man sig ikke så meget her. Vi havde dejlig balkong med udsigt mod by og hav. Afvekslende og rigelig mad på all incl. Dejlig pool og mange solsenge. Poolbaren havde rigelig med øl, vin og raki. Stranden er lige overfor hotellet, men ikke særlig indbydende. Alt i alt et dejligt ophold, god og venlig betjening der altid var imødekommende. Vi kommer gerne igem.

Værelsestip: Værelserne der har altan ud mod gaden har den bedste udsigt.
Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Jens37
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
zehragn, Ön Büro Müdürü hos Parador Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. maj 2016
Google Oversæt

Hi Jens37,

I would like to give thanks for giving your extra time to write on tripadvisor.
Reviews are important for us to provide you with a better service.
We hope to see you again in our hotel.


PARADOR BEACH HOTEL TEAM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. maj 2016

Dejlig værelse med udsigt til strande og til forbjerget god mad strand lige over gaden som var rigtig god rent overalt betjeningen rigtig søde men bildte os ind vi fik whisky og cola men det var vodka eneste minus ved det hotel.

Værelsestip: Fantastisk udsigt over strand og Alanya
Dato for ophold: juni 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Brian A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
zehragn, Ön Büro Müdürü hos Parador Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. maj 2016
Google Oversæt

Hi Brian A,

Thank you for taking time to share your ideas about PARADOR BEACH HOTEL. We are very glad to hear that you enjoyed your time in our hotel.

We hope to see you back in PARADOR BEACH HOTEL soon.

Warm regards,

PARADOR BEACH HOTEL TEAM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. maj 2016

Det var vores fjerde gang i Alanya, og vi kan hurtigt konstatere at dette er det bedste hotel vi har boet på til dags dato. Dejlig varierende mad - stort udvalg.
Lækkert poolområde med mulighed for sol hele dagen.
Sidst men ikke mindst - kanon god service!!

Værelsestip: Kanon god udsigt ud over hele Alanya by samt lækker strand.
Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Morten G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
zehragn, Ön Büro Müdürü hos Parador Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. maj 2016
Google Oversæt


Dear Morten G,

Thank you for choosing our hotel.
From reading your review, we are very happy.We have shared your comments with our staff.We want to see you again in our hotel on your next vacation.

Great love and best regards from Alanya..

PARADOR BEACH HOTEL TEAM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. oktober 2015 fra mobile enheder

Nyt hotel, nydeligt og rent i gå-afstand fra centrum med fantastisk udsigt. Flinkt personale og maden generelt god med stort udvalg. Vær dog opmærksom på at pool området ligger foran hotellet klods op at den meget befærdede Atatük Caddessi.

Dato for ophold: oktober 2015
Rejsetype: Rejste med familie
3  Tak, HNLDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
zehragn, Ön Büro Müdürü hos Parador Beach Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. november 2015
Google Oversæt

Hi Helle Nygaard L,

Thank you for taking time to share your ideas about PARADOR BEACH HOTEL. We are very glad to hear that you enjoyed your time in our hotel.

We hope to see you back in PARADOR BEACH HOTEL soon.

Warm regards,
PARADOR BEACH HOTEL TEAM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser