Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie ”
Anmeldelse af Yonet Bamse Restaurant

Yonet Bamse Restaurant
nr. 46 af 766 Restauranter i Alanya
Prisklasse: 25 $ - 50 $
Køkkener: Mexicansk
Spisemuligheder: Efter lukketid
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid
Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Nogenlunde mad, store portioner men ikke supergodt
god udsigt fra terrassen
hurtig betjening
Flink personale

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Thomas O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

28-32 af 158 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2016 fra mobile enheder

En plankesteak tilberedt til perfektion - kombineret med super flot udsigt over havnen og Alanya Castle (se om I kan få en siddeplads udendørs på 1. etage) samt ganske fin service. God oplevelse!

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Elias K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2015

Dejlig mad, god betjening og hyggelige omgivelser. Et sted der er værd at besøge. Ligger i havnen i Alanya

Dato for besøg: august 2015
Tak, Henrik T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2015

Dette er stedet, hvis du søger en god bøf til 100 kr. Sørg for at komme op på terrassen når vejret er godt og se alle de mange skibe i havnen. Maden var helt perfekt og betjeningen var helt i top.

Dato for besøg: august 2015
Tak, svendb2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2015

Super service, vi fik både 10 % trukket fra regningen, og blev kørt tilbage til hotellet. Vores forretter var super gode, men deres oksekød i hovedretterne var ret sejt. De har rigtig godt legeområde til børn, og de har en lille bane ved siden af restauranten, hvor børnene kan køre på diverse "cykler. Alt i alt en okay oplevelse.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, janniejonassen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Yonet Bamse Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Yonet Bamse Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Yonet Bamse Restaurant oplysningerne kom oprindeligt fra Yellow.com.tr

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering