Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurant Old House, Alanya”
Anmeldelse af OLD HOUSE Eski Ev

OLD HOUSE Eski Ev
nr. 22 af 762 Restauranter i Alanya
Prisklasse: 0 $ - 16 $
Køkkener: Tyrkisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Anmeldt 7. juli 2016 fra mobile enheder

Fantastisk hyggeligt spisested, hvor maden er lavet med kærlighed, den er virkelig god og alt er hjemmelavet. Priserne er meget rimelige og betjeningen sød og venlig. Kan varmt anbefales til både par og familier.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Bente H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (360)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

28-32 af 360 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2016

Jeg har besøgt Old House flere gange gennem de sidste 10 år, og hver gang har stedet levet op til forventningerne. Simpelt tyrkisk mad med "dagens råvarer". Uformel, men venlig betjening. Her er intet pyntet ekstra vagant, men al køkken ekspertisen er lagt i smagen. Og når vejret er til det - så er gårdhaven er fortræffeligt sted at nyde husets madkunnen.

mvh. fm

Dato for besøg: juni 2016
Tak, 583frode
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. maj 2016 fra mobile enheder

Som sidst rigtig hyggeligt i en dejlig atmosfære. Forretten er som sædvanligt nogle lækre tapas retter. Hovedretten var tyrkiske kødboller med fritter og en dejlig salat. Alt i alt en dejlig middag. Lidt nytænkning var måske at overveje.
Betjeningen var som sædvane sød og nærværende.

Dato for besøg: maj 2016
Tak, BoRichter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2016 fra mobile enheder

Rigtig lækker mad, intet menukort. Får det de har til forret og til hovedret to retter at vælge mellem. Dejlig enkelt, sødt personale og hyggelige omgivelser. Her er der ikke specielt turistagtigt ...bare afslappende og god mad ...

Dato for besøg: april 2016
Tak, Claus B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2016

Old House Byens bedste spisested, et sted du bør prøve.

Hvis du ønsker at spise god mad i rolige og hyggelige omgivelser så er old House noget for dig.

Her er der ingen tv, ingen tjenere der råber dig ind og hopper på bordene for at fornøje dig. Ingen høj musik. Ingen ild i maden og andre metoder for at skjule at maden er præfabrikeret, kantinemad og halvdårlige pizzaer.

Her fås kun den ægte vare, lavet helt fra bunden af rigtige menneske, der har en passion for "the real thing" når det gælder mad.

Restauranten tilbyder en menu bestående af 6 mezer/forretter i den rigtige størrelse, hvor du får skærpet sanserne, men ikke ødelagt appetitten og bliver mæt inden hovedretten.

Hovedretten kan du vælge imellem tre forskellige retter, alt efter årstid og hvilke friske råvarer der var på torvet den dag.

Stedet er en oase i Alanya liggende på Dalmanterstrasen.

Haven er fredfyldt og når maden indtages er det næsten frydefuldt bare at sidde og lade sig forføre af de gode originale tyrkiske retter

Huset hvor man rykker ind i når det regner eller vejret er for koldt til at sidde ude, er et fantastisk gammel hus med atmosfære og sjæl.

Jeg mener, efter at havet tilbragt mange ferier i Alanya og spist på alle de restauranter der ligger i toppen på trip Advisor, at Old House er den bedste restaurant i byen, målt på kvalitet af mad, atmosfære og ærlighed overfor den tyrkiske køkken.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, 644ibf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på OLD HOUSE Eski Ev, kiggede også på

 
Alanya, Antalya (området)
Alanya, Antalya (området)
 

Har du været i OLD HOUSE Eski Ev? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering