Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.623)
Filtrer anmeldelser
2.623 resultater
Medlemsvurdering
737
839
474
278
295
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
737
839
474
278
295
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.623 anmeldelser
Anmeldt d. 7. oktober 2010

Maden på stedet var virkelig dårlig - alt kød var tørt og mange af de bagte ting havde fået for lidt. Drikkevarene er fine, men maden lagde virkelig en dæmper på stemningen.
Værelset var til gengæld fint og blev gjort rent hver dag (rengøringen blev desværre spredt ud over hele dagen, hvilket betød at der ikke var håndklæder det meste af dagen og man først var sikker på værelset var klar efter 17.
Poolen var desværre også beskidt på bunden, men til trods for alt dette var det okay, da vi kun havde betalt 3500 pr mand, men vejret ikke havde været så godt og ferien havde været dyrere, ville vi nok ikke anbefale stedet...

Dato for ophold: september 2010
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
1  Tak, Tinemoelgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. oktober 2010

All inclusive konceptet var blevet til cafeteria mad, med tomme fade, lange køer, manglende service, manglende vin og vand til maden. Der var generelt alt for mange mennesker i forhold til pladsen i restauranten.

Dato for ophold: september 2010
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
1  Tak, Septemberferie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. september 2010

kan kun anbefale at blive væk fra det hotel. rengøringen er mangelfuld. is er ikke med i all inkl undtagen til aftensmad. internettet er dyrt og kun en com til hele hotellet. servisen er dårlig. de kan næsten ikke engelsk. og maden ved de ikke hvad de laver. de serverede vildsvin og forventede at fedtet også var kød, så der lå rene klumper af fedt, og kom ikke nyt før det var væk.

Dato for ophold: august 2010
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, jeppelindahl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. september 2010

Skønt hotel beliggende lige ud til vandet. Gode aktiviteter for både børn og voksne. Børn kan gå i miniclub og være med til dans om aftenen. For de voksne er der dagligt flere aktiviteter på hotellet, man kan deltage i fx. volleyball, vandaerobic, dans, fodbold mm. Underholdningen om aftenen er af god kvalitet. Derer desuden spa på hotellet.
All inclusive - med stor buffet - noget for enhver smag. Børnevenlig og godt varieret med både pastaretter, Tunesiske specialiteter, forskellige salater, grillet kød. Mega dessertbord, dejligt.
Værelserne er helt ok, derer hvad man har brug for;o)

Dato for ophold: september 2010
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, christinavinther
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. september 2010

Jeg vil ikke råde folk til at tage dette hotel, da det slet ikke lever op til de forventninger som man får ud fra rejsearrangørens hjemmeside.

Dato for ophold: september 2010
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, MustHave
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser