Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A bit of a step back in time”
Anmeldelse af Thai Oriental Inn

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Patong
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Thai Oriental Inn
Vurderet som nr. 288 ud af 415 B&B'er/kroer i Patong
Anmeldt 6. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, simonsutton
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 28 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
1  Tak, badmanX
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2008, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
5  Tak, uptoyouWorcester
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2006, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
4  Tak, grommy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2007
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2006
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
2  Tak, sonofsabu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Patong
3,1 km væk
Amari Phuket
Amari Phuket
Nr. 2 af 331 i Patong
6.255 anmeldelser
2,1 km væk
The Little Moon Residence
4,5 km væk
Patong Studio Apartments
Patong Studio Apartments
Nr. 17 af 232 i Patong
194 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,6 km væk
BYD Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments
3,1 km væk
Holiday Inn Resort Phuket
3,1 km væk
Burasari Resort
Burasari Resort
Nr. 6 af 331 i Patong
3.284 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Thai Oriental Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Thai Oriental Inn

Adresse: 209/9-10 Rat-U-Thit, Song Roy Pee Rd | Kathu, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Phuket > Kathu > Patong
Hotelstil:
Vurderet som nr. 288 ud af 415 B&B'er / kroer i Patong
Prisområde: 113 kr.-248 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 11

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering