Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøgt hotellets restaurant ”
Anmeldelse af Baan Laimai Beach Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Baan Laimai Beach Resort
Vurderet som nr. 13 ud af 334 hoteller i Patong
Anmeldt 9. august 2017 fra mobile enheder

Min mand og jeg er på bryllupsrejse her i Thailand og bor på et hotel ca 5 km fra Laimai hotellet. På Laimai har vi været, på deres restaurant, næsten hver eneste dag, siden vi ankom, da maden er i topklasse! Det er lækkert, og ret billigt ift. det hotel vi bor på, Thavorn Beach village and spa. Laimai's restaurant, bar og ikke mindst de smilende og altid serviceminded personaler - får topkarakterer fra os! *****

Kærligst
Sune og Cennet

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Cennet K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 10. august 2017
Google Oversæt

Dear Mrs. Cannet,

Thank you very much for such a great review. We are delighted that your have enjoyed spending your time with us at Baan Laimai. I wish you've had an amazing time in Thailand for your Honeymoon. Looking forward to welcome you again!

Tusind tak!

Regards,

Sasicha Jutamontree
Public Relations Manager


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.157)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.157 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2017

Vi ankom den 23.Jan og blev mødt med et smil fra receptionen. Vi var 3 personer på 1 værelse. Vi fik det dejligt stort rum, med udsigt til pool og stranden på 6.sal. Perfekt beliggenhed og dejlig morgenmad, hvor man kun vælge omelet som kokken lavede. Vi spiste på hotellet restaurant og nød en gode service og god musik fra live bandet.
Poolen fungere rigtigt godt og altid liggestole at få. Helt klart det bedste hotel på Patong Beach.

Værelsestip: til poolen i højt oppe
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Helle S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. januar 2017
Google Oversæt

Dear Helle S:

Greetings from Baan Laimai Beach Resort.

Thank you very much in deep for the lovely review wrote about our place.

The best reward is have a positive comment from our guests, and know they enjoyed the holiday time with us.

Special thanks for the nice mention of our food, service and life band, and also for the good job of our Front Desk ambassadors.

Be always welcome to your second house in Thailand.

Best regards.
Gabriel Arteaga.
Assistant F&B Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. januar 2017 fra mobile enheder

Pænt hotel og god atmosfære, men kunne godt trænge til en kærlig hånd visse steder. Pæne og nydelige værelser og super daglig rengøring. Desværre har personalet i receptionen ikke helt styr på det, det virker som om de ikke taler sammen og har kontrol med hvad der foregår for os. Deres engelsk kunne også godt trænge til en opfriskning.

Deres wifi virker utrolig dårligt og intern telefon støjer så man slet ikke kan høre hvad der siges.

Ligger centralt i Patong, men en del støj fra gaden, men pænt og rent hotel.

God mad i restauranten. Morgenmaden ikke tilstrækkelig hvis man kommer ned efter 8, men tjenerne er høflige og opmærksomme.

Overnattede: Januar 2017, rejste med familie
Tak, allanwrona
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2017
Google Oversæt

Dear allanwrona,

Thank you for giving a post of your recent experience at Baan Laimai Beach Resort. Firstly, we are deeply sorry to learn that the quality of WiFi and internal phone didn’t meet your satisfaction because of signal. We apologize for front staff quite not professional. All of our teams will strictly review the shortcoming services you addressed. Definitely, we will work harder to avoid the negative situations in the future.

Lastly, we apologize for inconvenience occurred to you during the stay, and we wish that we would have an opportunity to welcome back you to Baan Laimai Beach Resort for your next holiday.

Best Regards,
Kawintra K
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. januar 2017 fra mobile enheder

Dårligt og slidt hotel generelt. Forsøgte og annullere reservationen da vi havde set værelserne. Valgte og miste vores penge og tjekke ind på et andet og bedre hotel. Wi-fi meget dårligt og ustabilt. Dårlig restaurant. Uhøfligt personale i receptionen. Pool området og at hotellet ligger meget centralt er det eneste positive der kan siges. Ville aldrig vende tilbage hertil.

Overnattede: Januar 2017, rejste med familie
Tak, Morten M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. januar 2017
Google Oversæt

Dear Morten M,

Thank you for your constructive review of your stay at Baan Laimai Beach Resort. First, we are disappointed to read that your experience was not impressing. Please accept our apology for inconvenience you encountered during the stay. Also, unprofessional manner you met from the staff is not ignored by our team. Our staff has been internally investigated. Thank you very much for your feedback on our restaurant and WiFi we will look into the problem and we will try our best to improvement.

Thank you very much for staying with us and we wish that we will have an opportunity to welcome you back again.

Best Regards,
Kawintra K
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi ankom fredag d.28 okt kl.22.30 ca hvor vi blev betjent ret hurtig og kom op på vores værelse. Det første vi dog lægger mærke til er lugten derinde. Vi begge håndværker så vi kender til den form for lugt af skimmelsvamp/mug.
Vi ved os hvor skadeligt det kan være at indånde og sove i et rum hvis der skimmelsvamp. Det begyndte lige pludselig at styrt regne på patong og vi kunne ikke forstå hvorfor lyden var så virkelig, indtil vi kiggede ud på badeværelset.
Vinduet var helt utæt og der lå vand udover alt på gulvet. Vi ringede til receptionen som sendte flere forskellige medarbejder op for at se på "skaderne" for så at flytte os i et nyt rum. Dette tog lige 45 min næsten.

Det skal siges at vi var rejsende fra Vietnam fra kl.07 om morgen så vi var godt trætte. Da vi så ankom til vores "nye" værelse var det slet ikke bedre. Lugten var der med det samme og ovenover aircondition var det fuld med skimmelsvamp samt langs af væggen. Værelset var heller ikke rengjort ordentligt eftersom der lå en stor hårtåt ude på badeværelset. Vi var nu så trætte at vi bare gerne ville sove, men da vi lagde os i sengen kunne vi mærke fugten i sengen.
Pyntepuderne lugtede også af mug og vores hovedpuder var der gule pletter på.
Vi blev enige om at kontakte receptionen igen for at fortælle at det simpelthen ikke var i orden! De ville nu skifte sengetøjet hvilket os var fint, men at vi ville snakke med manageren hvilket først kunne ske dagen efter.

Dagen efter havde vi en forventning om at snakke med manageren, men hun havde ikke tid eftersom hun godt kendte til problemet om skimmelsvamp.

Vi blev derfor "opgraderet" dog skulle vi vente udenfor indtil kl.14 før det "nye" værelse var klar. Manageren ringede nu selv til os, og fortalte at for at vi kunne skifte værelse var jeg nødt til at sende de "billeder" jeg havde taget, ellers kunne vi ikke skifte værelse. Vi forklarede hende at det var en uacceptable service da de selv kunne tage billederne. Hun insisterede dog hvilket vi så efterkom.

Vi fik nu det nye værelse og det var bedre, men lugten var der stadigvæk dog slet ikke så slem som på de andre værelser! Tv signalet var dårligt og det "trådløse wifi" er ubeskrivelig dårligt i det man hver gang blev logget af og på!

Alt i alt så har dette hotel en fantastisk facade/billeder, men leverer desværre slet ikke op til sin standart eller de 4 stjernede! Personalet er hjælpsomme, men tydelig påvirket af vores frustrationerne omkring vores ophold.
Man bliver snydt af det smukke hotel, men hotellet er rådden indvendig og slet ikke 1300 kr værd for 3 dage.
Morgenmaden var dog det eneste plus på opholdet.

Overnattede: Oktober 2016
Tak, Ninos O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. november 2016
Google Oversæt

Dear Ninos O,

Thank you very much for staying at Baan Laimai Beach Resort and for taking the time to provide us a review of your experience. We truly regret to read that you did not had a pleasant stay at the hotel. Your feedback is extremely significant to us. All of your comments will strictly be reviewed to all relevant departments in order to make sure that the situations you mentioned will be enhanced exactly in the future.

I and all of our teams would be delighted to welcome you again to Baan Laimai Beach Resort. We are confident that we would satisfy your stay and provide an impressive holiday.

Best Regards,
Kawintra K
Asst. Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Patong
0,4 km væk
Grand Mercure Phuket Patong
1,3 km væk
Nap Patong
Nap Patong
Nr. 9 af 334 i Patong
1.759 anmeldelser
0,7 km væk
Seaview Patong Hotel
Seaview Patong Hotel
Nr. 17 af 334 i Patong
1.732 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,7 km væk
The KEE Resort & Spa
The KEE Resort & Spa
Nr. 25 af 334 i Patong
1.668 anmeldelser
1,7 km væk
The Charm Resort Phuket
The Charm Resort Phuket
Nr. 32 af 334 i Patong
806 anmeldelser
0,2 km væk
Burasari Resort
Burasari Resort
Nr. 6 af 334 i Patong
3.321 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Baan Laimai Beach Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Baan Laimai Beach Resort

Adresse: 66 Thaweewong Road, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Telefonnummer:
Beliggenhed: Thailand > Phuket > Kathu > Patong
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 7 bedste feriestedshotel i Patong
Nr. 8 hotel ved stranden i Patong
Prisområde: 413 kr.-1.630 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Baan Laimai Beach Resort 3.5*
Antal værelser: 220
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Baan Laimai Beach Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Baan Laimai Beach Hotel Patong
Baan Laimai Beach Patong

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering