Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Baan Laimai Beach Resort
Hoteller i nærheden
Novotel Phuket Resort(Patong)(Meget for pengene!)
136 $
117 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket(Patong)(Meget for pengene!)
102 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Deevana Patong Resort & Spa(Patong)(Meget for pengene!)
58 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
39 $
24 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Seaview Patong Hotel(Patong)(Meget for pengene!)
87 $
65 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Baan Yin Dee Boutique Resort(Patong)(Meget for pengene!)
236 $
72 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Andaman Beach Suites Hotel(Patong)(Meget for pengene!)
81 $
47 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Nap Patong(Patong)(Meget for pengene!)
109 $
76 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
The Bliss South Beach Patong(Patong)(Meget for pengene!)
72 $
52 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 16 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 16 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 62 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Amari Phuket(Patong)
169 $
147 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 29 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 29 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 208 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Anmeldelser (2.370)
Filtrer anmeldelser
2.370 resultater
Medlemsvurdering
1.259
567
256
140
148
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.259
567
256
140
148
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.370 anmeldelser
Anmeldt for 23. januar 2017

Vi ankom den 23.Jan og blev mødt med et smil fra receptionen. Vi var 3 personer på 1 værelse. Vi fik det dejligt stort rum, med udsigt til pool og stranden på 6.sal. Perfekt beliggenhed og dejlig morgenmad, hvor man kun vælge omelet som kokken lavede. Vi spiste på hotellet restaurant og nød en gode service og god musik fra live bandet.
Poolen fungere rigtigt godt og altid liggestole at få. Helt klart det bedste hotel på Patong Beach.

Værelsestip: til poolen i højt oppe
  • Overnattede: januar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Helle S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. januar 2017
Google Oversæt

Dear Helle S:

Greetings from Baan Laimai Beach Resort.

Thank you very much in deep for the lovely review wrote about our place.

The best reward is have a positive comment from our guests, and know they enjoyed the holiday time with us.

Special thanks for the nice mention of our food, service and life band, and also for the good job of our Front Desk ambassadors.

Be always welcome to your second house in Thailand.

Best regards.
Gabriel Arteaga.
Assistant F&B Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. januar 2017 fra mobile enheder

Pænt hotel og god atmosfære, men kunne godt trænge til en kærlig hånd visse steder. Pæne og nydelige værelser og super daglig rengøring. Desværre har personalet i receptionen ikke helt styr på det, det virker som om de ikke taler sammen og har kontrol med hvad der foregår for os. Deres engelsk kunne også godt trænge til en opfriskning.

Deres wifi virker utrolig dårligt og intern telefon støjer så man slet ikke kan høre hvad der siges.

Ligger centralt i Patong, men en del støj fra gaden, men pænt og rent hotel.

God mad i restauranten. Morgenmaden ikke tilstrækkelig hvis man kommer ned efter 8, men tjenerne er høflige og opmærksomme.

Overnattede: januar 2017, rejste med familie
Tak, allanwrona
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2017
Google Oversæt

Dear allanwrona,

Thank you for giving a post of your recent experience at Baan Laimai Beach Resort. Firstly, we are deeply sorry to learn that the quality of WiFi and internal phone didn’t meet your satisfaction because of signal. We apologize for front staff quite not professional. All of our teams will strictly review the shortcoming services you addressed. Definitely, we will work harder to avoid the negative situations in the future.

Lastly, we apologize for inconvenience occurred to you during the stay, and we wish that we would have an opportunity to welcome back you to Baan Laimai Beach Resort for your next holiday.

Best Regards,
Kawintra K
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 16. januar 2017 fra mobile enheder

Dårligt og slidt hotel generelt. Forsøgte og annullere reservationen da vi havde set værelserne. Valgte og miste vores penge og tjekke ind på et andet og bedre hotel. Wi-fi meget dårligt og ustabilt. Dårlig restaurant. Uhøfligt personale i receptionen. Pool området og at hotellet ligger meget centralt er det eneste positive der kan siges. Ville aldrig vende tilbage hertil.

Overnattede: januar 2017, rejste med familie
Tak, Morten M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. januar 2017
Google Oversæt

Dear Morten M,

Thank you for your constructive review of your stay at Baan Laimai Beach Resort. First, we are disappointed to read that your experience was not impressing. Please accept our apology for inconvenience you encountered during the stay. Also, unprofessional manner you met from the staff is not ignored by our team. Our staff has been internally investigated. Thank you very much for your feedback on our restaurant and WiFi we will look into the problem and we will try our best to improvement.

Thank you very much for staying with us and we wish that we will have an opportunity to welcome you back again.

Best Regards,
Kawintra K
Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 31. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi ankom fredag d.28 okt kl.22.30 ca hvor vi blev betjent ret hurtig og kom op på vores værelse. Det første vi dog lægger mærke til er lugten derinde. Vi begge håndværker så vi kender til den form for lugt af skimmelsvamp/mug.
Vi ved os hvor skadeligt det kan være at indånde og sove i et rum hvis der skimmelsvamp. Det begyndte lige pludselig at styrt regne på patong og vi kunne ikke forstå hvorfor lyden var så virkelig, indtil vi kiggede ud på badeværelset.
Vinduet var helt utæt og der lå vand udover alt på gulvet. Vi ringede til receptionen som sendte flere forskellige medarbejder op for at se på "skaderne" for så at flytte os i et nyt rum. Dette tog lige 45 min næsten.

Det skal siges at vi var rejsende fra Vietnam fra kl.07 om morgen så vi var godt trætte. Da vi så ankom til vores "nye" værelse var det slet ikke bedre. Lugten var der med det samme og ovenover aircondition var det fuld med skimmelsvamp samt langs af væggen. Værelset var heller ikke rengjort ordentligt eftersom der lå en stor hårtåt ude på badeværelset. Vi var nu så trætte at vi bare gerne ville sove, men da vi lagde os i sengen kunne vi mærke fugten i sengen.
Pyntepuderne lugtede også af mug og vores hovedpuder var der gule pletter på.
Vi blev enige om at kontakte receptionen igen for at fortælle at det simpelthen ikke var i orden! De ville nu skifte sengetøjet hvilket os var fint, men at vi ville snakke med manageren hvilket først kunne ske dagen efter.

Dagen efter havde vi en forventning om at snakke med manageren, men hun havde ikke tid eftersom hun godt kendte til problemet om skimmelsvamp.

Vi blev derfor "opgraderet" dog skulle vi vente udenfor indtil kl.14 før det "nye" værelse var klar. Manageren ringede nu selv til os, og fortalte at for at vi kunne skifte værelse var jeg nødt til at sende de "billeder" jeg havde taget, ellers kunne vi ikke skifte værelse. Vi forklarede hende at det var en uacceptable service da de selv kunne tage billederne. Hun insisterede dog hvilket vi så efterkom.

Vi fik nu det nye værelse og det var bedre, men lugten var der stadigvæk dog slet ikke så slem som på de andre værelser! Tv signalet var dårligt og det "trådløse wifi" er ubeskrivelig dårligt i det man hver gang blev logget af og på!

Alt i alt så har dette hotel en fantastisk facade/billeder, men leverer desværre slet ikke op til sin standart eller de 4 stjernede! Personalet er hjælpsomme, men tydelig påvirket af vores frustrationerne omkring vores ophold.
Man bliver snydt af det smukke hotel, men hotellet er rådden indvendig og slet ikke 1300 kr værd for 3 dage.
Morgenmaden var dog det eneste plus på opholdet.

Overnattede: oktober 2016
Tak, Ninos O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
reservati0nmanager, Manager hos Baan Laimai Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. november 2016
Google Oversæt

Dear Ninos O,

Thank you very much for staying at Baan Laimai Beach Resort and for taking the time to provide us a review of your experience. We truly regret to read that you did not had a pleasant stay at the hotel. Your feedback is extremely significant to us. All of your comments will strictly be reviewed to all relevant departments in order to make sure that the situations you mentioned will be enhanced exactly in the future.

I and all of our teams would be delighted to welcome you again to Baan Laimai Beach Resort. We are confident that we would satisfy your stay and provide an impressive holiday.

Best Regards,
Kawintra K
Asst. Front Office Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 23. marts 2013

Lækkert hotel og så spare du penge at du kan gå til alt ;) God service, lækker morgen mads buffet. Lækre værelser. Den bedste pool jeg har oplevet. Maden er god men lidt dyr. Standard og deluxe værelser er ikke gode :( Rent og pænt. Havde bestilt deluxe men blev flyttet til Pool view...Yeah

Værelsestip: Sea view, pool view. Alle andre værelser er ikke fede.
  • Overnattede: marts 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gitte300171
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser