Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
36 $
29 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Burasari Resort(Patong)(Meget for pengene!)
Gratis afbestilling indtil d. 21/07
Book nu, betal under opholdet
112 $
99 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Phuket Graceland Resort & Spa(Patong)(Meget for pengene!)
128 $
95 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Deevana Patong Resort & Spa(Patong)(Meget for pengene!)
63 $
50 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Amari Phuket(Patong)
168 $
140 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Andaman Beach Suites Hotel(Patong)(Meget for pengene!)
102 $
48 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 11 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 11 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 54 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Deevana Plaza Phuket Patong(Patong)(Meget for pengene!)
123 $
89 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Seaview Patong Hotel(Patong)(Meget for pengene!)
79 $
64 $
Priceline
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
The Bliss South Beach Patong(Patong)(Meget for pengene!)
141 $
96 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (3.355)
Filtrer anmeldelser
3.355 resultater
Medlemsvurdering
1.770
1.024
342
134
85
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.770
1.024
342
134
85
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 3.355 anmeldelser
Anmeldt for 18. februar 2016 fra mobile enheder

Vi bookede via club accorhotels og var mere end tilfredse med vores ophold. Hotelet ligger perfekt på en bakkeskråning med det skønneste udsigt til Patong-by og strand. Vi rejste m 2 små på næsten 4 år og havde et stort familie værelse med køjeseng til børnene. Takker være det venlige og servicemindede personale så var vores 3 overnatninger på stedet perfekte. Pool var opdelt i 3 plateau og den nederste var tiltænkt børnene med bassin på 0,5 0,65 og lidt over 1 meter. Der var tilmed en jacuzzi til os forældre..
Vi kommer sikkert igen hvis vi er i området.
PS. Vil anbefale dette sted også til dem der ikke kan tåle trapper osv, da hotelet har en lille vogn som kører gæsterne fra toppen/receptionsområde til gadeplan for enden sf Bakken.. Og ydermere er der free shuttlebus til bymidte/Jungceylon center :)
De bedste hilsner
Fam Borup

Overnattede: februar 2016, rejste med familie
Tak, D_Popovic_1973
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 6. august 2015

Som fast feriegæst i hele februar gennem 10 år. Vil jeg godt udtrykke min begejstring for jeres fantastiske hotel og den fantastiske service som de profesionelle ansatte på alle niveauer yder. Resauranterne og alle faciliteter er i topklasse og vi glæder os til igen i 2016 at tilbringe hele februar i værl 817 . En særlig hilsen til Nina som vi glæder os til gense.
De kærligste hilsner fra Susanne og Søren Elkær-Hansen Dragør Danmark.

Værelsestip: Værelse med havudsigt
  • Overnattede: februar 2015, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, søren e
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2015

Kære søren e

Wow !!! Tak så meget for 5 stjerner anmeldelse af dit afkast på hvert år!

Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Også vi virkelig værdsat, at du imponeret Værelset, vi forudsat. Den kulinariske holdet var også rigtig glad for at få nævnt for maden.

Jeg ville være glad for at byde dig velkommen tilbage med nice memories igen! bedes du kontakte os direkte for at gøre eventuelle ordninger til din næste afkast på res@novotelphuket.com.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 25. marts 2015

Dette hotels store fordel er, at man selv kan vælge om man er til rolige omgivelser på hotellet, til dejlig strandliv eller til det vilde natteliv i Patong downtown. Personale og service er helt i top. Især Dea´s smil var helt uimodståeligt. Rigtig god og righoldig morgenbuffet, dejlig Thai-restaurant og gode rene værelser med stor balkon, vores med flot udsigt over Patong bugten. På grund af den store højdeforskel er der rigtig mange trapper, så det er ikke velegnet for gangbesværede. Til gengæld er der fin service med shuttle bus op og ned af bakken samt til down town. Alt i alt et rigtig dejligt feriested. Niels Ove Madsen

  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, NielsOve M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2015

Kære NielsOve M,

Tak så meget for en dejlig gennemgang og fremhæve holdet. Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Holdet var også virkelig glad for at få en omtale for den store tjeneste, mest vigtige ting at motivere personalet. Også vi virkelig sætter pris på, at du imponeret værelse med havudsigt, som vi leverede.

Den kulinariske holdet var også rigtig glad for morgenmad kommentarer på begge restauranter, vigtigste måltid på dagen.

Jeg håber virkelig, at vi kan byde dig velkommen tilbage i den nærmeste fremtid, og nyd en chance for at se efter dig igen.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. marts 2015

Et fantastisk godt hotel, det er nu 3 gang vi holder vores vinterferie på dette dejlige hotel det ligger lidt oppe med en pragtfuld udsigt over adamanhavet, stille og ikke for meget larm men alligevel så man fornemmer der er liv omkring hotellet som har rigtig gode faciliteter, servicen fra personalet kender ingen grænser, en ovenud venlig modtagelse modtager man fra bagage og receptionspersonale, og ligeså i restauranten, hvor der er stort udvalg i a la carte og ikke mindst deres store buffét, der er 3 dejlige afsatse med pools som er meget børnevenlige.
Der er cá 10 min. gang til det pulserende natteliv i Patong By, med alle deres kopi handlere, dette er i sig selv en oplevelse, jo der er meget festlig for enhver smag.
Vi skal hermed takke NINA og personalet for en dejlig ferie og på gensyn i 2016.

Lidt malurt skal der desvære og så være plads til, men som ikke har noget med Hotellet at gøre, det er stranden i Patong Beach, myndighederne/militæret har fjernet alle former for udlejning af liggestole, så alle gamle som unge skal ligge direkte på et håndklæde i sandet, det er fandme træls.

Med venlig hilsen
Finn Borg Larsen

Værelsestip: værelser på sydsiden
  • Overnattede: februar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, finn103
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2015

Kære Finn103

Tak så meget for en dejlig gennemgang og fremhæve holdet. Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Holdet var også virkelig glad for at få en omtale for den store tjeneste - især NINA, mest vigtige ting at motivere personalet.

Den kulinariske holdet var også rigtig glad for morgenmad kommentarer på begge restauranter, vigtigste måltid på dagen.

Tak igen for at anbefale os til alle, og hvis din planlægning til at lede denne måde igen - lad mig det vide på res@novotelphuket.com og jeg vil hjælpe med at gøre eventuelle ordninger, du har brug for.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 12. februar 2015

Dejligt hotel i frodige omgivelser og alligevel i gåafstand til Patong by langs strandpromenaden. Der er en god udsigt fra hotellet, der har 3 pools i forskudt plan. Hele hotelområdet er præget af en fredelig og rolig atmosfære.

Lækker morgenbuffet, og restauranten serverer i øvrigt rigtig god thai food. Vi kan også anbefale de forskellige spa-behandlinger, selvom de er lidt dyrere end på stranden og i Patong By.

Alle medarbejdere - og vi mener dem alle - gjorde en fantastisk indsats, så vi følte os velkommen og havde en god ferie.

Vi vil dog især nævne Jay i receptionen, Dea, Da og Pa-Papir i Coffee Restaurant. Vi vil savne deres service, de glade ansigter og dejlige smil.

Her vil vi gerne bo igen, da vi føler, at vi fik fuld valuta for pengene.

Overnattede: januar 2015, rejste som par
Tak, Michael K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser