Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferieophold”
Anmeldelse af Novotel Phuket Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Novotel Phuket Resort
Vurderet som nr. 10 ud af 329 hoteller i Patong
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. februar 2016

Endnu en gang har vi for 4 gang holdt ferie på hotellet Novotel Phuket Resort i 3uger det er ikke en uge for meget på sådan et dejligt hotel, vi bliver mødt af et personale der er i besiddelse af en fantastik stor service, Ninna og hendes medarbejdere i Receptionen - i restauranten - transport - baggage - og ikke mindst rengøringen af vores dejlige værelser med en ( formidabel udsigt) jo det er et personale med en venlig service.
Stor tak til NINA, og på forhåbentlig gensyn i februar 2017

Værelsestip: Vi havde et hjørneværelse med udsigt over adamanerhavet
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, finn103
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NovotelPhuket, Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. februar 2016
Google Oversæt

Dear Finn103.

Thank you on behalf of the entired team, we were so delighted to leant about your recent stayed was memorable one, especailly with Nina our reservation manager who always step out to be rest assured every single guests are being well looking after.

We all are looking forward with the pleasure of welcoming you back home away from home in a very near future. All the best.

Regards,
Wutti Sanjorn
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3.052)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 3.052 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2016 fra mobile enheder

Vi bookede via club accorhotels og var mere end tilfredse med vores ophold. Hotelet ligger perfekt på en bakkeskråning med det skønneste udsigt til Patong-by og strand. Vi rejste m 2 små på næsten 4 år og havde et stort familie værelse med køjeseng til børnene. Takker være det venlige og servicemindede personale så var vores 3 overnatninger på stedet perfekte. Pool var opdelt i 3 plateau og den nederste var tiltænkt børnene med bassin på 0,5 0,65 og lidt over 1 meter. Der var tilmed en jacuzzi til os forældre..
Vi kommer sikkert igen hvis vi er i området.
PS. Vil anbefale dette sted også til dem der ikke kan tåle trapper osv, da hotelet har en lille vogn som kører gæsterne fra toppen/receptionsområde til gadeplan for enden sf Bakken.. Og ydermere er der free shuttlebus til bymidte/Jungceylon center :)
De bedste hilsner
Fam Borup

Overnattede: Februar 2016, rejste med familie
Tak, D_Popovic_1973
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2015

Som fast feriegæst i hele februar gennem 10 år. Vil jeg godt udtrykke min begejstring for jeres fantastiske hotel og den fantastiske service som de profesionelle ansatte på alle niveauer yder. Resauranterne og alle faciliteter er i topklasse og vi glæder os til igen i 2016 at tilbringe hele februar i værl 817 . En særlig hilsen til Nina som vi glæder os til gense.
De kærligste hilsner fra Susanne og Søren Elkær-Hansen Dragør Danmark.

Værelsestip: Værelse med havudsigt
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2015, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, søren e
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2015

Kære søren e

Wow !!! Tak så meget for 5 stjerner anmeldelse af dit afkast på hvert år!

Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Også vi virkelig værdsat, at du imponeret Værelset, vi forudsat. Den kulinariske holdet var også rigtig glad for at få nævnt for maden.

Jeg ville være glad for at byde dig velkommen tilbage med nice memories igen! bedes du kontakte os direkte for at gøre eventuelle ordninger til din næste afkast på res@novotelphuket.com.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. marts 2015

Dette hotels store fordel er, at man selv kan vælge om man er til rolige omgivelser på hotellet, til dejlig strandliv eller til det vilde natteliv i Patong downtown. Personale og service er helt i top. Især Dea´s smil var helt uimodståeligt. Rigtig god og righoldig morgenbuffet, dejlig Thai-restaurant og gode rene værelser med stor balkon, vores med flot udsigt over Patong bugten. På grund af den store højdeforskel er der rigtig mange trapper, så det er ikke velegnet for gangbesværede. Til gengæld er der fin service med shuttle bus op og ned af bakken samt til down town. Alt i alt et rigtig dejligt feriested. Niels Ove Madsen

  • Overnattede: Marts 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, NielsOve M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2015

Kære NielsOve M,

Tak så meget for en dejlig gennemgang og fremhæve holdet. Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Holdet var også virkelig glad for at få en omtale for den store tjeneste, mest vigtige ting at motivere personalet. Også vi virkelig sætter pris på, at du imponeret værelse med havudsigt, som vi leverede.

Den kulinariske holdet var også rigtig glad for morgenmad kommentarer på begge restauranter, vigtigste måltid på dagen.

Jeg håber virkelig, at vi kan byde dig velkommen tilbage i den nærmeste fremtid, og nyd en chance for at se efter dig igen.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. marts 2015

Et fantastisk godt hotel, det er nu 3 gang vi holder vores vinterferie på dette dejlige hotel det ligger lidt oppe med en pragtfuld udsigt over adamanhavet, stille og ikke for meget larm men alligevel så man fornemmer der er liv omkring hotellet som har rigtig gode faciliteter, servicen fra personalet kender ingen grænser, en ovenud venlig modtagelse modtager man fra bagage og receptionspersonale, og ligeså i restauranten, hvor der er stort udvalg i a la carte og ikke mindst deres store buffét, der er 3 dejlige afsatse med pools som er meget børnevenlige.
Der er cá 10 min. gang til det pulserende natteliv i Patong By, med alle deres kopi handlere, dette er i sig selv en oplevelse, jo der er meget festlig for enhver smag.
Vi skal hermed takke NINA og personalet for en dejlig ferie og på gensyn i 2016.

Lidt malurt skal der desvære og så være plads til, men som ikke har noget med Hotellet at gøre, det er stranden i Patong Beach, myndighederne/militæret har fjernet alle former for udlejning af liggestole, så alle gamle som unge skal ligge direkte på et håndklæde i sandet, det er fandme træls.

Med venlig hilsen
Finn Borg Larsen

Værelsestip: værelser på sydsiden
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, finn103
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sirisupa C, Guest Relations Manager hos Novotel Phuket Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2015

Kære Finn103

Tak så meget for en dejlig gennemgang og fremhæve holdet. Vi har virkelig sætter pris på de venlige ord, og jeg har bestået disse på - smiler alle runde! Holdet var også virkelig glad for at få en omtale for den store tjeneste - især NINA, mest vigtige ting at motivere personalet.

Den kulinariske holdet var også rigtig glad for morgenmad kommentarer på begge restauranter, vigtigste måltid på dagen.

Tak igen for at anbefale os til alle, og hvis din planlægning til at lede denne måde igen - lad mig det vide på res@novotelphuket.com og jeg vil hjælpe med at gøre eventuelle ordninger, du har brug for.

Med venlig personlige hilsen,

Sirisupa C.
Guest Service Manager
Novotel Phuket Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Patong
1.0 km væk
Novotel Phuket Vintage Park
2.2 km væk
Grand Mercure Phuket Patong
0.8 km væk
BYD Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.9 km væk
Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central
6.0 km væk
Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa
2.7 km væk
Amari Phuket
Amari Phuket
Nr. 2 af 329 i Patong
6.017 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Novotel Phuket Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Novotel Phuket Resort

Adresse: 282, Phrabarami Road, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Phuket > Kathu > Patong
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 4 bedste feriestedshotel i Patong
Nr. 9 romantisk hotel i Patong
Nr. 9 luksushotel i Patong
Nr. 13 familiehotel i Patong
Prisområde: 310 kr.-1.441 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Novotel Phuket Resort 4*
Antal værelser: 215
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med ACCOR, Booking.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Novotel Phuket Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Novotel Phuket Hotel Patong
Novotel Hotel Phuket
Novotel Resort Phuket
Novotel Patong
Patong Novotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering