Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel with a stellar pool”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Novotel Phuket Vintage Park
Vurderet som nr. 8 ud af 334 hoteller i Patong
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I recommend a private pool room since that look quite good to go out of your room and hit the pool s...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Britmaveric
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.234)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.590-1.594 af 2.234 anmeldelser

Anmeldt 3. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We got a ground floor room facing the swimming pool which could be quite noisy at night. I would su...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, pika17
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Daodang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2012 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, yiweilee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, CeciBlack
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Patong
1,3 km væk
Grand Mercure Phuket Patong
0,3 km væk
BYD Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments
0,3 km væk
Nap Patong
Nap Patong
Nr. 9 af 334 i Patong
1.762 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,6 km væk
The KEE Resort & Spa
The KEE Resort & Spa
Nr. 25 af 334 i Patong
1.670 anmeldelser
0,4 km væk
Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central
1 km væk
Novotel Phuket Resort
Novotel Phuket Resort
Nr. 11 af 334 i Patong
3.147 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Novotel Phuket Vintage Park? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Novotel Phuket Vintage Park

Adresse: 89 Rat U Thit 200 Pee Road, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Telefonnummer:
Beliggenhed: Thailand > Phuket > Kathu > Patong
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Spa Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 8 ud af 334 hoteller i Patong
Prisområde: 535 kr.-1.392 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Novotel Phuket Vintage Park 4*
Antal værelser: 303
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Novotel Phuket Vintage Park. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering