Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mad”

Churrasco Phuket Steakhouse
nr. 45 af 733 Restauranter i Patong
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 10 $ - 40 $
Køkkener: Argentinsk, Brasiliansk, Sydamerikansk, Steakhouse
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 10. februar 2018 fra mobile enheder

Vi var 4 personer der spiste her. En fik rib eye steak, en beuf stroganoff, en chili von varme, og en BBQ ben. Alle var super tilfredse. Hertil et godt vinkort og god betjening. Klart 5 tal

Dato for besøg: februar 2018
Tak, kimklausen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TeamChurrasco, Owner hos Churrasco Phuket Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. februar 2018
Google Oversæt

What a wonderful review, and we truly appreciate your feedback. Our entire team is very happy to hear that they met your needs and expectations. We look forward to welcoming you back to the restaurant in the near future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.075)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.075 anmeldelser

Anmeldt 21. april 2017

Her fik jeg den absolut bedste steak på min ferie, med rigtig god smag og mørhed.

Fin betjeningen og nogenlunde priser, men desværre trækker placeringen af restauranten ned, som nærmest er i et storcenter som der ikke er noget charmerende over.

Dato for besøg: marts 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, thomasgE278SM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017 fra mobile enheder

Hyggeligt sted med rigtig god betjening.
Vi fik 2 wagyu bøffer; 200 gram og 350 gram.
Den på 200 gram var meget flad, og havde desværre ikke så meget smag. Den anden var super lækker. Begge bøffer var perfekt stegte og meget møre. Bearnaice sovs og bagte kartofler var også i orden.
Vi fik serveret forkert type kartoffel, men det rettede personalet hurtigt og beklagede. Kan helt klart anbefale stedet hvis man ønsker en god bøf.

Dato for besøg: januar 2017
Tak, Louise V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2016 fra mobile enheder

Rigtig hyggeligt og central placeret bøfhus. Rigtig lækre møre bøffer. Til dessert var udvalget ikke så stort så vi valgte cocktails i stedet, de rigtig godt, så kan klart anbefale dette sted hvis man er til cocktails og bøffer. Venligt personale og god service

Dato for besøg: september 2016
Tak, Venslev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2015 fra mobile enheder

Man nyder hver bid og slikker sig om munden. Rigtig god mad og servicen er i top på dette steakhouse. Både i 2014 og 2015 har jeg været der. Dét kan anbefales hvis du skal spise i Patong Beach

Dato for besøg: november 2015
Tak, Salar T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Churrasco Phuket Steakhouse? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering