Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke underst√łtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi underst√łtter f√łlgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‚ÄúGod aften ūüėĄ‚ÄĚ
Anmeldelse af Climax on Bangla

Climax on Bangla
Reservér bord
2
tor. 24/9
20:00
nr. 6 af 814 Restauranter i Patong
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 3 $ - 30 $
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Levering, Udend√łrsservering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Levering, Udend√łrsservering, Reservationer
Anmeldt 27. januar 2020

God aften, l√¶kkert mad, sjov underholdning og Oily som tjene - meget s√łd og god betjening!!
Kan anbefales

Dato for bes√łg: januar 2020
Tak, MichelleA4344
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DAVID C, Director of Food & Beverage hos Climax on Bangla, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. januar 2020
Google Oversæt

Hi Michelle,

Thanks for your great 5 bubble review of Climax and it is fantastic to hear you had such a great dining experience with Oily and the team!

I will pass on your kind words to all concerned.

We all hope to see you again up at Climax soon!

Best Regards,
David Cruikshank
Director of Food & Beverage

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.080)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.080 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2019 fra mobile enheder

Vi vil gerne anbefale Climax som ligger på toppen af Absolute Bangla Suites
Vi fik Massaman curry der kunne f√•es i flere ‚Äúst√¶rkheds grader ogs√• til nordiske maver ‚Äú der serveres af utrolig venlige og s√łde tjener lidt sv√¶r at finde (en sidegade til aften g√•gaden Bangla Road i Paton)
Stor ros til chef Charin og Oily

Dato for bes√łg: september 2019
1  Tak, Lars B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
DAVID C, Director of Food & Beverage hos Climax on Bangla, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Lars,

Thank you so much for your great 5 bubble review of Climax and it's great to hear you all enjoyed the Massaman Curry so much.

I will also pass on your kind words to Oily and Charin who do amazing jobs for the team.

We all hope to see you again up at Climax soon!

Best Regards,
David Cruikshank
Director of Food & Beverage

You can also follow us on Facebook: Climax Restaurant and Instagram: @climaxphuket

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. februar 2019

F√łrst vil jeg n√¶vne at min "d√•rlige" anmeldelse IKKE skyldes personalet. De var s√łde og smilende. Og ville os kun det bedste. s√• 5 stjerner til dem.
Vi boede p√• Absolute Bangla Resorts i 2 uger hvor vi havde k√łbt incl Morgenmad.
Det serveres på Climax restauranten.
Menuen er um√•delig kedelig. Man skal bestile ud fra et menukort, som ikke er s√¶rlig varieret. Der findes ikke yogurt, p√•l√¶g, ost marmelade, frugt eller nogen form for korn flakes, gryn, eller anden morgenmadsprodukt. Deres s√•kaldte juice er ganske alm s√łd kunstig saftevand. S√• efter 14 dage er man ved at v√¶re tr√¶t af det samme mad hver dag.
S√• spiller de hver dag noget "hygge" musik til morgenmaden. Og det er meget h√łjt. Nogle dag s√•ledes at man ikke kan sidde overfor hinanden og f√łre en alm samtale, uden at skulle h√¶ve stemmen ret meget. Og det v√¶rste er n√¶sten at der ofte er en d√•rlig forbindelse, s√•ledes at musikken kommer og g√•r. Og personalet fors√łger s√• at f√• musikken igang igen, med det resultat at man s√• h√łrer samme stylle musik i en times tid.
Den mad man fåer serveret er som sådan OK, men det er bare for kedelig.

Dato for bes√łg: januar 2019
    • V√¶rdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Morten R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David C, Manager hos Climax on Bangla, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. februar 2019
Google Oversæt

Dear Morten,

I am so disappointed with your review and also slightly angry. Restaurant Manager Khun Kai and myself saw you almost everyday at breakfast and not once did you make any comment to either of us about any concerns you may of had. If you had any issues or special requests we would of done everything possible to accomadate your needs.

I am also disappointed and angry because you state the breakfast menu is boring with no variety? You then go on to list a range of items that are clearly available on the menu? It's quite bizzare and I really don't understand?

Below is our breakfast menu which does actually include almost all the things that you mentioned.

A LA CRTE BREKFAST MENU

1. FULL ENGLISH BREAKFAST
2. MINI BREAKFAST
3. VEGETARIAN BREAKFAST
4. EGGS BENEDICT
5. EGGS ROYAL
6. SMOKED SALMON SANDWICH with a cream cheese omlette
7. HOMEMADE FRENCH PANCAKES
8. HEALTHY BREKFAST with granola and pro-biotic yogurt
9. SEASONAL FRUITS PLATTER

YOUR BREKFAST YOUR WAY - creating your own breakfast

10. 2 EGGS
11. FRIED POTATOES
12. GRILLED TOMATO
13. SAUTEED MUSHROOMS
14. BAKED BEANS
15. CHEESE
16. TOAST WITH BUTTER & JAM
17. HOMEMADE CROISSANT
18. FRIED ENGLISH BACON
19. ENGLISH PORK SAUSAGES
20. SMOKED SALMON
21. MUESLI WITH MILK
22. YOGURT

I think this menu is quite clear and very varied.

As all of our breakfasts are a la carte and we do not operate a breakfast buffet I am really at a loss to understand you.

Hopefully on reflection you will consider this and either remove your review or adjust it to give a more fair reflection of the restaurant and it's kitchen and service teams who work extreamly hard everyday to give great food and provide fantastic service to our guests and diners.

Best Regards,
David Cruikshank
Director of Food & Beverage



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. oktober 2018 fra mobile enheder

Dejlig restaurant, hyggeligt og roligt sted. Rigtig god mad og meget venlig betjening. Vi kommer gerne igen.

Dato for bes√łg: oktober 2018
1  Tak, leahenrik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David C, Manager hos Climax on Bangla, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. oktober 2018
Google Oversæt

Hi Leahenrik,

It was great meeting you both last night and it was good to talk about Denmark and the great footballers it produces, it was also nice that we both follow the same team and are very happy with the way things are going! Another good result last night! :)

I'm also super happy that you enjoyed great food and service and that you will be visiting us again before the end of your holiday. Music to my ears and I will pass on your kind words to the service and kitchen teams.

Best Regards,
David Cruikshank
Director of Food & Beverage

You can also follow us on Facebook: Climax Restaurant and Instagram: @climaxphuket

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. marts 2018

Vi kom 20 personer, og de fandt fint plads til os alle. Vi fik god mad og drikke, og det er et fantastisk sted at sidde og spise, i ro og fred. Super rart personale. Kan varmt anbefales.Det kan dog være svært at finde, så brug Google navigation.

Dato for bes√łg: marts 2018
1  Tak, Normann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David C, Manager hos Climax on Bangla, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. marts 2018
Google Oversæt

Hi Normann,

Really happy you enjoyed Climax so much and I will pass on your kind words to the team.

Hopefully we will see you again before the end of your holiday.

Best Regards,
David Cruikshank.
Food & Beverage Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Climax on Bangla, kiggede også på

 

Har du været i Climax on Bangla? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilf√łj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? G√łr krav p√• din registrering gratis, s√• du kan svare p√• anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

G√łr krav p√• din registrering