Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God start på aften ”
Anmeldelse af Hard Rock Cafe Phuket

Hard Rock Cafe Phuket
nr. 57 af 690 Restauranter i Patong
Prisklasse: 4 $ - 30 $
Køkkener: Amerikansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Levering, Reservationer
Anmeldt for 2. november 2017 fra mobile enheder

Min partner og jeg startede to af vores aftener i byen her. Drinksene er gode, og dyre, og bandet er fantastisk. Der er mulighed for at ønske sange, og det er både hård og blød rock der bliver spillet. Maden har vi ikke prøvet, men den så god ud.

Tak, Stine S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MNutticha, General Manager hos Hard Rock Cafe Phuket, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. november 2017
Google Oversæt

Hi Stine S,

What a wonderful review! I am so pleased to hear that you had a great time with us.
We look forward to rocking out with you again very soon in Hard Rock Cafe Phuket

Thomas Pryor
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.630)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 4.630 anmeldelser

Anmeldt for 2. oktober 2017 fra mobile enheder

Hyggeligt sted serveringen er i Top smilendene servitriceer behalig stemning og ingen pres på Gæsterne der besøger dette sted.

Tak, Fufar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MNutticha, General Manager hos Hard Rock Cafe Phuket, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. oktober 2017
Google Oversæt

Hi Fufar,

Thank you very much for the Rocking rating and comments! We are happy to hear that you enjoyed your Hard Rock experience and hope we will have a chance to meet you again soon at the Cafe.

Thomas Pryor
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 20. april 2017

Burgerbollen var meget blød, ikke opvarmet og meget sødlig smag, som desværre trækker oplevelsen til under middel!

Bøffen god, men desværre trækker de urimelig høje priser på både mad og drikkelse også ned! Drikkelsen er jo dyrere end på dyre 5 stjernede hoteller i Thailand!

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Thomas G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MNutticha, Event & Marketing Coordinator hos Hard Rock Cafe Phuket, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. april 2017
Google Oversæt

Hi Thomas G,

Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent visit at our cafe. at Hard Rock Cafe Phuket we use high quality products to produce every dish and drink following to Hard Rock International standard which means most products are imported. In every page of food and drinks menu have full detail of both ingredients and price showing in the menus as well as the clarification of government tax and service charge showing under the picture of food & beverages so customers can consider before start to order.

However, As we are a service oriented business, listening to each of our guests’ comments is certainly of extreme importance to us. We do hope to have the opportunity to serve you again in the future.

Rocking regards,

Nutticha M.
Event & Marketing Coordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. april 2017 fra mobile enheder

Vi blev mødt af larmende underholdning unden for,så vi valgte at gå inden for . Fik anvist et bord af en meget træt og sur servitrice,kiggede hurtigt på menu kortet men valgte at gå i gadekøkken igen igen alt her var for dyrt og larmen var uledelig

Tak, Pia D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MNutticha, Event & Marketing Coordinator hos Hard Rock Cafe Phuket, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. april 2017
Google Oversæt

Hi Pia D,

Thank you for sending us your feedback. We value your thoughts and opinions and all comments help us to improve our services. We hope you will give us the opportunity to serve you one day and create a memorable experience the Hard Rock way.

Rocking regards,

Nutticha Mahapitatanatorn
Event & Marketing Coordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. februar 2017

Det sikre valg, når man er lidt på udebane i Thailand. Fik en kyllingesandwich, hvor der bestemt ikke manglede noget.

Tak, Signe P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MNutticha, Event & Marketing Coordinator hos Hard Rock Cafe Phuket, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. marts 2017
Google Oversæt

Hi Signe P,
Thank you for your nice words of appreciation.
It is always nice to read so positive feedback as yours.
Our team is working very hard to serve the best food and drinks in a great environment

Thank you again and see you soon!

Rocking regards,
Nutticha Mahapitatanatorn
Event & Marketing Coordinator

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Hard Rock Cafe Phuket, kiggede også på

 

Har du været i Hard Rock Cafe Phuket? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering