Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flot udsigt”
Anmeldelse af Baan Rim Pa Patong

Baan Rim Pa Patong
nr. 46 af 620 Restauranter i Patong
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 15 $ - 92 $
Køkkener: Thai
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 22. marts 2016

Lækker restaurant med flot udsigt og hynder på stolene. Flot indrettet.
Tjenerne var ikke helt op to date, var ikke helt serviceminded, i forhold til priserne, som skulle være perfekte. Maden var fin, dog ikke helt overdrevet lækker.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Scanshow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SuePhuket, Manager hos Baan Rim Pa Patong, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. marts 2016
Google Oversæt

You seemed to enjoy our restaurant except the Thai staff not being up to date. I am afraid I agree that they are not up to international standards, but we do work very hard with training and our staff try very hard to make everyone happy.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.722)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.722 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2016

Fik anbefalet denne restaurant. Vi fik et bord selv om vi ikke havde bestilt. Meget flot interiør og personalet var i smukke saronger og de mandlige meget silfuldt. En meget dæmpet belysning så der blev sat nogle små ledlamper ved menukortene, en god ide, men vi havde alligevel svært ved at se. skulle sidde og dreje lamperne over det område vi kiggede på. Maden er ikke helt billigt, og det vi fik serveret var ikke bedre end noget vi har fået andre steder. Det må absolut være omgivelserne og det smukke personale som giver det ry for at være godt. Ikke maden.

Tak, Marianne M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SuePhuket, Manager hos Baan Rim Pa Patong, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2016
Google Oversæt

Lovely review. Pleased you enjoyed the restaurant and the food along with the view.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. december 2015

Fantastisk beliggenhed med udsigt over Patong bugten.Restaurant indrettet i thaistil.Meget venligt personale ,fin fin service.Delig mad og fint vinkort.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Gerda Lind H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SuePhuket, Manager hos Baan Rim Pa Patong, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. december 2015
Google Oversæt

We are very pleased you enjoyed our restaurant.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. november 2015 fra mobile enheder

Skøn restaurant med god service i hyggelige omgivelser, hvor man virkelig kan slappe af og nyde udsigten og den fine mad. Ikke en decideret gourmet-oplevelse, men helhedsoplevelsen gør den et besøg værd.

Tak, Julie N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SuePhuket, Manager hos Baan Rim Pa Patong, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. november 2015
Google Oversæt

Very pleased you enjoyed our restaurant, food and the location. Hope you come again one day.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juli 2015 fra mobile enheder

Banan Rim Pa er et fantastisk spisested i nogle hyggelige omgivelser. Lækkert vinkort med stort udvalg. God og professionel betjening.

Tak, Kennethbeck
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SuePhuket, Manager hos Baan Rim Pa Patong, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. august 2015
Google Oversæt

Thank you for your review. Very pleased you enjoyed dining with us.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Baan Rim Pa Patong, kiggede også på

 

Har du været i Baan Rim Pa Patong? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering