Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig god oplevelse”
Anmeldelse af White Lotus Restaurant

White Lotus Restaurant
nr. 124 af 798 Restauranter i Hua Hin
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 31. oktober 2017

Havde bestilt et vinduesbord med den skønneste udsigt over vand og by. Vi spiste Peking And som blev serveret i 3 retter, meget lækkert og vi var meget mætte. Vi fejrede min fødselsdag hvilket personalet var blevet bekendt med. Så til afslutning på middagen blev der serveret chokoladekage med lys i - på husets regning.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lis S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HiltonHuaHinResort, Manager hos White Lotus Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. december 2017
Google Oversæt

Dear Lis S,

Thank you very much for your valuable feedback here on Tripadvisor.

We are thrilled about the high marks you have given us.

It is very nice to read that the team has made your special day even more special.

The White Lotus team is looking forward welcoming you back on your next visit to Hua Hin.

Once again, thank you very much and best regards,
Daniel Trumpfheller
Food and Beverage Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 190 anmeldelser

Anmeldt 27. februar 2017 fra mobile enheder

En restaurant med en fantastisk udsigt, på toppen af Hilton.
Maden gennemsnitlig og uden det ekstra som er et must på sådan en restaurant.
Betjeningen mangler stil og og klasse, selvom de smiler og prøver det bedste de har lært, men mangler elementære færdigheder.
Kommer ikke igen.

Tak, Michael C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HiltonHuaHinResort, Manager hos White Lotus Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. marts 2017
Google Oversæt

Dear Michael C,

Thank you for your feedback here on Tripadvisor.
We are deeply saddened to read about your negative experience at our White Lotus restaurant.
Our new restaurant Manager is working on training and improvements.

We truly hope that you will give us another chance to "make it right" for you.

Kind regards,
Daniel Trumpfheller
Food & Beverage Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. februar 2017 fra mobile enheder

Rigtig skøn mad, intet mindre.
Men servicen var ikke helt som forventet. Tjeneren var rigtig sød, men uerfaren. Vi sad med tomme glas 80% af tiden, min tallerken blev fjernet fra bordet imens jeg sad med spisepinde i hånden og tyggede. Normalt siger jeg det på stedet, men fik jeg ikke mulighed for. Jeg kommer gerne igen, og giver stedet en chance mere. Jeg havde højere forventning til restauranten.

Tak, Marie K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HiltonHuaHinResort, Manager hos White Lotus Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. marts 2017
Google Oversæt

Dear Marie K,

Thank you very much for your valuable feedback.
Our apologies for not living up the service you and also us are expecting for our guests.
Please rest assured we will re-train the team.
We are happy to read that you would like to give us another chance and we certainly will "make it right" for you during your next visit.

Thank you again and best regards,
Daniel Trumpfheller
Food & Beverage Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. juli 2016

Jeg har boet på Hilton mange gange ,men aldrig været på Sky restauranten White Lotus. Godt jeg gjorde det denne gang, for det var en sublim oplevelse i Thailand. Vi blev mødt med varme, og ved bordet blev vi informeret og tilbudt oplevelser. Skøn aften på toppen af Hua Hin

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ettol64
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HiltonHuaHinResort, Manager hos White Lotus Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. oktober 2016
Google Oversæt

Dear ettol64,

We would like to thank you for taking the time writing a review here on Tripadvisor.
We really appreciate your high marks you have given us.
Indeed the White Lotus restaurant and the Sky Bar located in the 17th floor is a must go to place since the view is stunning and Chinese cuisine makes this evening to an unforgettable dining experience.
Our team is always very welcoming and would be happy to welcome you back in the near future.

Thank you again and best regards,
Daniel Trumpfheller
Food and best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. august 2015 fra mobile enheder

Meget smuk udsigt over Hua Hin, gode drinks. Men hav tålmodighed, servitricerne har mere travlt med at snakke med hinanden, end servere drinks

Tak, Niels V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på White Lotus Restaurant, kiggede også på

Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 

Har du været i White Lotus Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering