Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (337)
Filtrer anmeldelser
337 resultater
Medlemsvurdering
118
147
51
14
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
118
147
51
14
7
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 337 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juli 2017

Vi (2 voksne og 2 børn (10,13)) havde booket en uge på Regent Chalet og havde på baggrund af anmeldelserne en ide om hvad vi kunne forvente. Det holdte mere eller mindre stik.

Lad os starte med det positive:
- Fremragende beliggenhed ned til stranden i udkanten af Cha-am
- Dejlig have med et skønt pool område
- Venligt personale der reagerede og handlede på vores henvendelser
- Fantastisk morgen buffet med alt hvad man kan tænke sig
- Stille og rolig område. Et par selskaber (firmaer) havde et par arrangementer i løbet af
ugen, men det var ikke noget der generede.
- Ja - WIFI fungerer ken ved poolen, restaurant og i lobbyen - ikke i husene. Tag et spil kort stedet...

Og det negative:
- Stedet er slidt og kunne trænge til en gennemgående make-over
- Vi startede i et stor suite (80 m2) i en side bygning. Her var god plads, men en lugt af fugtig kælder. De kan IKKE anbefalesogså selvom prisen ser fornuftig ud. Vi blev uden problemer flyttet efter 2 nætter til en mindre to etagers bungalow i forreste række.
- Restaurant er i den lidt dyre ende og tiltrods for en god beliggenhed, meget anonym. Man kan med fordel gå en lille kilometer og finde bedre muligheder.

Konklusion: Pris og kvalitet hænger ikke helt sammen. De fire stjerner er med pil ned og kunne have været tre. De er givet for vores overordnede ferie oplevelse på stedet som var rigtig god - pigerne elskede poolen og vi kunne bruge de 3 første dage af vores ferie på ...... ingenting, hvilket var formålet :-)

Værelsestip: Undgå de store suiter i Lime-stone bygningen - meget slidte
  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, tholau23
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2015

Det er meget hyggeligt område med de små hytter man bor i. Og stier snor sig rundt mellem hytter og høje palmer. Vi boede dog i de større sammenhængende suiter på 80 m2 med to soveværelser (og to badeværelser). Poolområdet er fint med sammenhængende børnepool. Der er ikke wifi på værelserne, men kan dog tilgås gratis ved poolen. Hotellet har et kedeligt nærområde (i hver fald på det tidspunkt vi rejste i april), men man kan leje bil med chaufør en hel dag for under 500 kr., så det er jo billigt at tage på tur. Restauranten er god og billig. Morgenbuffettet i top.

  • Overnattede: april 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Casper T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. marts 2015

Et rigtig flot og roligt hotel helt nede på stranden,som til gengæld ikke er særlig fin, men poolen er god mest for den lidt ældre generation ikke rigtig noget for børn at lege med.
Der er ikke langt når man skal ud og spise om aftenen, hvis det er det man vil... Og der er en dygtig og billig skrædder som jeg vil anbefale at besøge en af de første dage så kan man nå at få et flot jakkesæt eller en kjole med hjem

Værelsestip: Det er en flot gammel have så det kan være svært at se vandet selv om man er på den side og det er meget charmerende
  • Overnattede: april 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, 284annia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Regent L, General Manager hos Regent Chalet Regent Beach Cha-Am, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2015
Google Oversæt

Dear Anni A,

Thank you very much for sharing your kind feedback via tripadvisor. We are thrilled to learn that you like our swimming pool and enjoyed your stay overall.

Our resort is located in a very peaceful area on the beach, but only a short walk away guests can enjoy many local restaurants and shops.

We hope we will have a chance to welcome you back again in the near future.

Sincerely yours,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. marts 2015 fra mobile enheder

Utrolig hyggelig og flot hotel og sted lige ned til stranden , med en masse dyr rundt om i haven så som : egern , firben , og sommerfugle.. Og desuden en dejlig stor pool. Flink personale, man kan se at det er brugt men ikke slidt som sådan... der blir gjort rent stort set hver dag så der er pæn rent overalt...Vi havde med morgenmad , og der manglede absolut intet ... eneste minus var at vi gerne Ville have haft lidt bedre betjening ved baren som lå ved poolen. Men alt i alt et dejligt sted ... Ikke sidste gang vi skal der

  • Overnattede: november 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Laila S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Regent L, General Manager hos Regent Chalet Regent Beach Cha-Am, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2015
Google Oversæt

Dear Laila S,

Thank you very much for taking the time to share your feedback during your stay with The Regent Chalet Regent Beach Cha Am. We are thrilled to learn that you enjoyed your stay and like many things at our resort.

We appreciated your feedback re the service at the bar and will definitely look into it. Thank you again for your support and look forward to welcoming you back again in the near future.

Sincerely yours,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. februar 2013

Vi var 14 dage på dette smukke hotel. Super hjælpsomt personale som altid imødekom en med et stort smil og en fantastisk hjælpsomhed.
Hotellet ligger lige ud til stranden. Vi spillede meget bordtennis som er gratis. Vi spillede også tennis, banerne skal man selvfølgelig betale leje for, der er 4 velholdte baner.
Værelserne er store og flotte og sengene er super dejlige og store. Priserne på hotellets restaurant var nok lige i overkanten.

Lige uden for hotellet ligger der en sød lille by hvor der er flere spisesteder. Der er der også taxaer til faste priser, men som er til forhandling.

  • Overnattede: februar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Rapskrap
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser