Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke på toppen”
Anmeldelse af Max Norwegian

Max Norwegian
nr. 48 af 166 Restauranter i Cha-am
Køkkener: Norsk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 29. januar 2020 fra mobile enheder

Maden var halvkold og de havde udsolgt af den ret jeg oprindeligt ønskede. Musikken har også været betydeligt bedre andre år.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, TravellingWithKids07
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 98 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2017

Stort udvalg på menukortet, meget i norsk stil som navnet også afslører, også en del thaimad, der smagte skønt.
Venligt personale, virker som der er en del stamgæster.

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, Dorthe7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2017

Jeg fik krabbe i Carrey men der var skaller fra krabben og der var umuligt at spise.
De glemte Mayo til pomfrits så dem måtte vi bede om igen.
Maden så uappetitelig ud og lugtede grimt.

Dato for besøg: marts 2017
Tak, wnielsen2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2017

vi har spist frokost her to gange, skønt med nordisk mad og det var veltillavet, smagte godt og betjening i top, vi kommer gerne igen

Dato for besøg: februar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, hjorthlund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2016

Dejligt med et blandet menukort, så der var noget for enhver smag i et selskab på 8 personer. Velsmagende og frisklavet. Der var også fuldstændigt styr på hvem der skulle have hvilken ret. God live musik.

Dato for besøg: marts 2016
Tak, TravellingWithKids07
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Max Norwegian, kiggede også på

Cha-am, Phetchaburi Province
Cha-am, Phetchaburi Province
 
Cha-am, Phetchaburi Province
Cha-am, Phetchaburi Province
 

Har du været i Max Norwegian? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering