Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.313)
Filtrer anmeldelser
1.313 resultater
Medlemsvurdering
743
421
109
19
21
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
743
421
109
19
21
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.313 anmeldelser
Anmeldt d. 9. december 2017 fra mobile enheder

Dejligt afslappende i smukke og rolige omgivelser. Boede på hotellet i 2 uger med dejligt stort pool område med smuk udsigt over stranden som strækker sig så langt øjet rækker. Lille gade i nærheden hvor der små lokale steder hvor man kan spise og få massage ellers går det gratis bus fra hotellet til selve Khai lak. Synes hotellets bar lukker lige tidligt nok, det er ikke et party hotel og skal ikke holde åben hele natten men 2230 er lige tidligt nok når man har ferie. Kan sagtens anbefales og vil gerne komme igen til hotellet og det høflige og smilende personale

Overnattede: december 2017, rejste som par
Tak, Michael B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
The Haven K, Manager hos The Haven Khao Lak, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. december 2017
Google Oversæt

Dear Michael B,

Thank you for sharing your feeling during stayed at The Haven Khaolak. It's always nice to finish my day by reading the positive feedback from our guest on Tripadvisor. Of course your feedback is motivate and encourage us to keep the standard of service for Haven Khaolak's guest.

We are very appreciated to recommended our hotel for the people who are seeking for beautiful amazing salt swimming pool, stunning view, close to the beach, adults hotel and bustle from crowded.

Regards,

James N.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. marts 2017 fra mobile enheder

Vi vil helt klart komme igen på dette resort.
Værelserne var store og lækre. Vi havde hjemmefra bestilt værelse med balkon. Men senere på ugen blev vi upgrated til et værelse med direkte adgang til pool. Det var mega lækkert.
Lå hver dag ved poolen, som var et rigtig dejligt område. Betjeningen er ikke den hurtigste, men man har jo ferie:) derfra gik vi ned til den super lækre strand og badede. Der er ingen liggestole på stranden, men det gør ikke noget, når liggestolene ved poolen er så tæt på. På stranden var der ikke mange mennesker, men det gjorde det bare endnu mere Bounty agtigt.
Lækker morgenmad buffet hver dag med et stort udvalg. Vi fik roomservice et par gange og spiste en enkelt gang på restauranten. Det var rigtig god mad. Men lad være med at bestille oksekød, det er de i Thailand ikke gode til.
Lige rundt om hjørnet kunne man få massage til 300 bath for en time. 5 min gang derfra kunne man også få massage og der lå ca 6 restauranter med thaimad og lækre drinks til næsten ingen penge.
Alt i alt en perfekt ferie hvis man vil slappe helt af i smukke omgivelser.

Overnattede: februar 2017, rejste som par
Tak, meddeldedusses
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Quality-Service-H, Manager hos The Haven Khao Lak, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. marts 2017
Google Oversæt

Dear Meddeldedusses,

Thank you for sharing your recent experience at The Haven Khao Lak with the community.

We sincerely appreciate you taking the time to provide us with your valuable feedback on your recent stay at our hotel. We are indeed glad to know that you had an amazing holiday with us and you enjoyed the relaxing athmospere.

It was a great pleasure to have you staying with us and we look forward to the pleasure of welcoming you again soon.

Best Regards,
Alex Magaton
Quality & Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. februar 2017

Alt var perfekt, god service, venligt personale, god servering ved poolen, aktiviteter, træningscenter, god morgenmad, god frokost, god aftensmad, shuttelservice, gode restauranter i nærheden, god massage.

Værelsestip: Pool udenfor taressedøren
  • Overnattede: januar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, PalleJ38
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Quality-Service-H, Manager hos The Haven Khao Lak, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. februar 2017
Google Oversæt

Dear Palle,

Thank you very much indeed for your terrific feedback following your recent stay at The Haven Khao Lak.

Your comments regarding the hotel facilities, the food served in our restaurants as well as the service provided by my colleagues, were indeed heartwarming to read. I will pass on your kind compliments to the rest of the team.

Thank you once again for sharing your experience and recommending our property.

Best Regards,
Alex Magaton
Quality & Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. november 2016 fra mobile enheder

Vi har lige tilbragt godt en uge på hotellet, og er rigtigt godt tilfredse.
Vi havde et rum med 'pool-acces' og det var fantastisk at kunne hoppe i poolen fra egen terrasse. Stranden og havet var også skønt. Værelser og personale var helt i top.
Særligt fraværet af børn under 16 år var skønt når man kommer for at slappe af og lade op til hverdagen hjemme

Overnattede: november 2016, rejste som par
Tak, Indblik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Quality-Service-H, Manager hos The Haven Khao Lak, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. november 2016
Google Oversæt

Dear Indblik,

Thank you for choosing to stay with us and for sharing these marvelous comments.

We are thrilled to learn how much you enjoyed your stay at our hotel and that you were extremely satisfied with the experience we have provided you.

We are looking forward to the pleasure of welcoming you again to The Haven Khao Lak in the near future.

Best Regards,
Alex Magaton
Quality & Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. november 2016

Dejligt hotel, lækker beliggenhed ud til stranden, fantastisk pool, skønne værelser, MEN desværre ikke et hotel jeg vil vende tilbage til. Der mangler grundlæggende alt for meget på service og mad til at det lever op til thai standard.
Det er meget svært at få service ved poolen, personalet er søde, men tror de har for travlt. Maden er ikke noget at råbe hurra for. Da vi ankom troede de at vi skulle tjekke ud og ved check out var uden noget. Rengøring var nogenlunde, men i løbet af opholdet bliver der ikke gjort noget ud over det nødvendige ex. blomster, towelfolding eller lignende. Alle disse ting virker måske som småting, men det er de ting der gør at man vil komme igen for det er service man får på alle andre thaihoteller i den standard.
Hotellet ligger langt ude ( nord for Bang Niang ) så man skal være opmærksom på at det er nødvendigt enten at leje scooter eller tage tuk tuk/taxi (300 bath) for at komme ind til byen. Hotellet har også en bus man kan køre med 2 gange om dagen.
Der ligger dog en del gode og billige restauranter i området ved hotellet.

Værelsestip: Få et værelse med havudsigt, det er lækkert
  • Overnattede: oktober 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, SaschaMik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Quality-Service-H, Manager hos The Haven Khao Lak, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. november 2016
Google Oversæt

Dear SaschaMik,

Thank you for sharing your feedback of your experience at The Haven Khao Lak.

We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and that the overall facilities at the resort were up to your standards. Your valuable feedback is much appreciated and has been shared with the entire team.

We hope that we will have the opportunity of welcoming you back for another stay next time you are visiting Khao Lak.

Best Regards,
Alex Magaton
Quality & Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser