Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Anmeldelse af Bussaba

Bussaba
nr. 31 af 309 Restauranter i Khao Lak
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 15 $
Køkkener: Europæisk, Thai
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken, Familier med børn
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Jeg fik super lækkert mad, både forret og hovedret. Min mand var syg den dag, og kunne desværre ikke spise sin mad. Personalet var meget søde og rare. Vi havde bestilt bord fordi vi var der dagen før, kunne kun få helt inde bagved, der var så varmt at vi måtte gå igen. Så husk bordbestilling

Dato for besøg: januar 2020
Tak, K5948ONconniel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (749)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 749 anmeldelser

Anmeldt 7. december 2019 fra mobile enheder

Sødeste personale og lækkert mad til fornuftige penge! Tjenerne er i verdensklasse, maden er super lækker og virkelig billig. Besøgte det 2 gange under turen til Khao Lak.

Dato for besøg: december 2019
Tak, kristinaw780
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019 fra mobile enheder

Ejeren er intet mindre end fantastisk, virkelig sød og charmerende, og maden er super lækker med hurtig betjening.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Soerensenbrian
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2019

Rigtig god service og dejligt sted. Vi spiste Thaimad, og det var superlækkert, og også til rimelige priser.

Dato for besøg: januar 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, MulleJP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2018 fra mobile enheder

Vi besøgte restauranten flere gange mens vi var i Khao Lak, og vi oplevede god hurtig service samt skøn thaimad, med god smag. Vores 8 årige datter kunne også nemt finde mad i børnemenuen. Priserne var nogenlunde fornuftige i forhold til området. Udsigten fra restauranten er som alle de andre ud til hovedvejen, så der er altid lidt at se på.

Dato for besøg: december 2018
Tak, 318kaspark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bussaba, kiggede også på

Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 

Har du været i Bussaba? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering