Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Arusha Planet Lodge
Vis priser
Kan du lide at spare penge? Vi søger på op til 200 websites for at finde de laveste priser
Hoteller i nærheden
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Masai Camp(Arusha)
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Impala Hotel(Arusha)
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Mvuli Hotel(Arusha)
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (511)
Filtrer anmeldelser
511 resultater
Medlemsvurdering
203
233
64
8
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
203
233
64
8
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 511 anmeldelser
Anmeldt for 25. december 2015 fra mobile enheder

Overnatning mellem Safari og Zanzibar som ikke levede op til forventningerne. Ingen varmt vand på værelserne og en juleaftens middag der var uspiselig.
Meget venligt og hjælpsomt personale.

Vælg istedet direkte start på Safari og videre fly hjem eller til Zanzibar. Denne nat bliver udelukkende transit uden den charme som vi ellers har oplevet på turen.

Overnattede: december 2015, rejste med familie
1  Tak, petersoeholt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 27. juli 2015

Lidt slidt og brugt hotel. Lidt upersonligt. Manglende elektricitet mange gange, har dog generator, men den er for lille til at kunne forsyne hotellet med strøm. Et rigtig gennemgans hotel, hvor folk er en enkelt nat når de rejser til tanzania eller derfra igen.

Overnattede: juli 2015
Tak, kirsten6430
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PlanetLodger, Manager hos Arusha Planet Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. juli 2015
Google Oversæt

Dear kirsten6430,

Thank you for taking the time to post about your recent stay at Planet Lodge. Yes, we provide affordable accommodations in Arusha. I can clearly understand your disappointment due to power outage during your stay. Kindly know this is not the norm - you see we have a backup generator that is capable of supplying adequate power to the lodge. However, during your stay the National Grid (TANESCO) was doing some maintenance work that entailed turning on/off the power 5 times. In the course of this our generator's automated switch over mechanism was destroyed. As you might recall only the guest rooms lacked power - the main building had power (lighting, tv, internet etc) throughout i.e. while our maintenance team worked tirelessly to restore the generator. Fortunately it was working again by 9:20 pm.

I am truly sorry for the inconvenience caused. Perhaps you might agree that we did our best to make your stay enjoyable despite the issues behind the scenes. Unfortunately we are occasionally at the mercy of the infrastructure available in Arusha. I realize that despite our best efforts, we fell short of your expectations... you might be glad to know we are exploring additional options for power storage and backup in the rooms.

I hope the rest of your holiday was memorable.

Kind regards,
Maro for Planet Lodge Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. juli 2015

Vi boede på dette hotel før vi skulle på safari. Hotellet er fint. Husene er formet som hytter (runde) og der er en hyggelig have. Vores drenge havde glæde af poolen, som også ligger i haven. Hotellet ligger uden for byen, så man kunne ikke gøre så meget andet, end at være der. Vi var udmærket tilfreds med opholdet.

  • Overnattede: juni 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lone26
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 21. februar 2015

Vi var egentlig blevet rådet til at tage en overnatning her efter en nats flytur fra Amsterdam over Nairobi til Kilimanjaro, men valgte alene at gøre det på tilbageturen. Det var vi meget glde for, for dels fik vi en ekstra dags safari og dels var der ikke noget specielt spændende ved stedet eller Arusha. Fine bungalows, god pool og fin service, men ikke en beliggenhed, der stod frem efter oplevelserne i bushen.

  • Overnattede: februar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, perama2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 22. september 2014

Vi kunne godt have brugt et par døgn mere på dette skønne hotel. Vi fik kun en overnatning efter trekking på Kili, og igen en overnatning efter safari, men hotellet fortjente at vi kunne have været der længere. Skøn atmosfære, okay beliggenhed, fantastisk personale med smil og yderst hjælpsomme, samt dejlig have hvor vi nød at se på fuglelivet og alle de smukke planter.
Vi kan kun anbefale dette hotel:)

Værelsestip: Vælg bungalows, dejligt beliggende i haven.
  • Overnattede: juli 2014, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Brian B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser