Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kedeligt, slidt og dårlig service”
Anmeldelse af Arusha Planet Lodge

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Arusha Planet Lodge
Vurderet som nr. 3 ud af 42 hoteller i Arusha
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 25. januar 2017 fra mobile enheder

Dødsyg beliggenhed ca 7km fra downtown og intet at se på eller gå til. Dejligt værelse i en pæn og hyggelig have. Maden var mildt sagt kedelig, og vi stødte unægtelig på "afrifan-time" da det tog minutter at lave en bøfsandwich og en pizza, og vi var de ENESTE i restauranten. Om aftenen kæmpede en mandlig tjener med at servicere gæsterne, mens de kvindelige var mere optagede af at tjekke mobiltelefoner og generelt virkede tvære. Da vi skulle betale ved afrejse opkrævede de 5% i gebyr ved brug af kreditkort, hvilket ikke blev skiltet eller fremgik af deres hjemmeside!!!!

Overnattede: Januar 2017, rejste som par
Tak, Erik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (464)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 464 anmeldelser

Anmeldt 25. december 2015 fra mobile enheder

Overnatning mellem Safari og Zanzibar som ikke levede op til forventningerne. Ingen varmt vand på værelserne og en juleaftens middag der var uspiselig.
Meget venligt og hjælpsomt personale.

Vælg istedet direkte start på Safari og videre fly hjem eller til Zanzibar. Denne nat bliver udelukkende transit uden den charme som vi ellers har oplevet på turen.

Overnattede: December 2015, rejste med familie
1  Tak, petersoeholt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2015

Lidt slidt og brugt hotel. Lidt upersonligt. Manglende elektricitet mange gange, har dog generator, men den er for lille til at kunne forsyne hotellet med strøm. Et rigtig gennemgans hotel, hvor folk er en enkelt nat når de rejser til tanzania eller derfra igen.

Overnattede: Juli 2015
Tak, kirsten6430
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PlanetLodger, Manager hos Arusha Planet Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. juli 2015
Google Oversæt

Dear kirsten6430,

Thank you for taking the time to post about your recent stay at Planet Lodge. Yes, we provide affordable accommodations in Arusha. I can clearly understand your disappointment due to power outage during your stay. Kindly know this is not the norm - you see we have a backup generator that is capable of supplying adequate power to the lodge. However, during your stay the National Grid (TANESCO) was doing some maintenance work that entailed turning on/off the power 5 times. In the course of this our generator's automated switch over mechanism was destroyed. As you might recall only the guest rooms lacked power - the main building had power (lighting, tv, internet etc) throughout i.e. while our maintenance team worked tirelessly to restore the generator. Fortunately it was working again by 9:20 pm.

I am truly sorry for the inconvenience caused. Perhaps you might agree that we did our best to make your stay enjoyable despite the issues behind the scenes. Unfortunately we are occasionally at the mercy of the infrastructure available in Arusha. I realize that despite our best efforts, we fell short of your expectations... you might be glad to know we are exploring additional options for power storage and backup in the rooms.

I hope the rest of your holiday was memorable.

Kind regards,
Maro for Planet Lodge Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. juli 2015

Vi boede på dette hotel før vi skulle på safari. Hotellet er fint. Husene er formet som hytter (runde) og der er en hyggelig have. Vores drenge havde glæde af poolen, som også ligger i haven. Hotellet ligger uden for byen, så man kunne ikke gøre så meget andet, end at være der. Vi var udmærket tilfreds med opholdet.

  • Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lone26
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2015

Vi var egentlig blevet rådet til at tage en overnatning her efter en nats flytur fra Amsterdam over Nairobi til Kilimanjaro, men valgte alene at gøre det på tilbageturen. Det var vi meget glde for, for dels fik vi en ekstra dags safari og dels var der ikke noget specielt spændende ved stedet eller Arusha. Fine bungalows, god pool og fin service, men ikke en beliggenhed, der stod frem efter oplevelserne i bushen.

  • Overnattede: Februar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, perama2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Arusha
5,6 km væk
Mount Meru Hotel
Mount Meru Hotel
Nr. 5 af 42 i Arusha
619 anmeldelser
5,1 km væk
The African Tulip
The African Tulip
Nr. 1 af 42 i Arusha
1.045 anmeldelser
5,1 km væk
Mvuli Hotels Arusha
Mvuli Hotels Arusha
Nr. 8 af 42 i Arusha
103 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
14,1 km væk
Rivertrees Country Inn
14,1 km væk
Mount Meru Game Lodge & Sanctuary
4,2 km væk
Kigongoni Lodge
Kigongoni Lodge
Nr. 10 af 42 i Arusha
139 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Arusha Planet Lodge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Arusha Planet Lodge

Adresse: Plot 2271, Moshono Village, Arusha, Tanzania
Beliggenhed: Tanzania > Arusha Region > Arusha
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 42 hoteller i Arusha
Prisområde: 569 kr.-973 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Arusha Planet Lodge 3*
Antal værelser: 28
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Arusha Planet Lodge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering