Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very good hotel! Modern and comfort.”
Anmeldelse af Arusha Crown Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Arusha Crown Hotel
Vurderet som nr. 24 ud af 43 hoteller i Arusha
Anmeldt 8. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: take the corner room
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, SepsiSlovakia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (50)
Der er nyere anmeldelser for Arusha Crown Hotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

35-39 af 50 anmeldelser

Anmeldt 20. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TanzanianSafaris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, LinTinTin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Zeromelo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. marts 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, KXCAUS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Arusha
0.9 km væk
Venus Premier Hotel
Venus Premier Hotel
Nr. 6 af 43 i Arusha
85 anmeldelser
2.9 km væk
Mvuli Hotels Arusha
Mvuli Hotels Arusha
Nr. 9 af 43 i Arusha
96 anmeldelser
1.2 km væk
Meru House Inn
Meru House Inn
Nr. 20 af 43 i Arusha
42 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.9 km væk
Point Zone Resort
Point Zone Resort
Nr. 34 af 43 i Arusha
16 anmeldelser
0.4 km væk
New Safari Hotel
New Safari Hotel
Nr. 31 af 43 i Arusha
46 anmeldelser
1.4 km væk
Mount Meru Hotel
Mount Meru Hotel
Nr. 4 af 43 i Arusha
591 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Arusha Crown Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Arusha Crown Hotel

Adresse: Makongoro Road | Besides Amri Abeid Memorial Stadium, Arusha, Tanzania
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tanzania > Arusha Region > Arusha
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 24 ud af 43 hoteller i Arusha
Prisområde: 336 kr.-480 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Arusha Crown Hotel 4*
Antal værelser: 38

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering