Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very good hotel! Modern and comfort.”
Anmeldelse af Arusha Crown Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Arusha Crown Hotel
Vurderet som nr. 29 ud af 45 hoteller i Arusha
Anmeldt 8. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: take the corner room
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, SepsiSlovakia
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

37-41 af 52 anmeldelser

Anmeldt 20. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TanzanianSafaris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, LinTinTin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Zeromelo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. marts 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, KXCAUS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Arusha
0,9 km væk
Point Zone Resort
Point Zone Resort
Nr. 31 af 45 i Arusha
21 anmeldelser
2,9 km væk
Mvuli Hotels Arusha
Mvuli Hotels Arusha
Nr. 9 af 45 i Arusha
111 anmeldelser
0,4 km væk
Arusha Naaz Hotel
Arusha Naaz Hotel
Nr. 32 af 45 i Arusha
36 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,5 km væk
Meru House Inn
Meru House Inn
Nr. 20 af 45 i Arusha
43 anmeldelser
0,9 km væk
Venus Premier Hotel
Venus Premier Hotel
Nr. 6 af 45 i Arusha
111 anmeldelser
1,2 km væk
Africana Grand Hotel
Africana Grand Hotel
Nr. 21 af 45 i Arusha
2 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Arusha Crown Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Arusha Crown Hotel

Adresse: Makongoro Road | Besides Amri Abeid Memorial Stadium, Arusha, Tanzania
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tanzania > Arusha Region > Arusha
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 29 ud af 45 hoteller i Arusha
Prisområde: 266 kr.-326 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Arusha Crown Hotel 4*
Antal værelser: 38
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Arusha Crown Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering