Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“整體還不錯”
Anmeldelse af Clover House

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Clover House
Vurderet som nr. 106 ud af 150 hoteller i Taoyuan
Anmeldt 28. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med EasyTravel.com.tw
Tak, MingChia_Wu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 16 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2016
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2015
Tak, LINYIJIANG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. marts 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2016, rejste som par
Tak, 小唐 李
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
9  Tak, 黃小姐456
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
5  Tak, 蔡阿倫
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Taoyuan
1,3 km væk
Lotus Yuan Business Hotel
Lotus Yuan Business Hotel
Nr. 70 af 150 i Taoyuan
13 anmeldelser
1,3 km væk
Hub Hotel
Hub Hotel
Nr. 61 af 150 i Taoyuan
7 anmeldelser
1,2 km væk
Chimei Hotel
Chimei Hotel
Nr. 47 af 150 i Taoyuan
5 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,5 km væk
The Young Hotel
The Young Hotel
Nr. 54 af 150 i Taoyuan
2 anmeldelser
1,3 km væk
Intet tilgængeligt billede
Shanghai Hotel
Nr. 107 af 150 i Taoyuan
3 anmeldelser
3,2 km væk
Intet tilgængeligt billede
191 Hotel
Nr. 79 af 150 i Taoyuan
2 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Clover House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Clover House

Adresse: No.120 Sec. 2, Zhongmei Road, Zhongli Dist, Taoyuan 320, Taiwan
Beliggenhed: Taiwan > Taoyuan
Hotelstil:
Vurderet som nr. 106 ud af 150 hoteller i Taoyuan
Prisområde: 177 kr.-543 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Clover House 3*
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com, Agoda og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Clover House. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering