Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“名稱換成哈蜜瓜”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Guest Motel Zhongli Branch
Vurderet som nr. 102 ud af 150 hoteller i Taoyuan
Anmeldt 20. december 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2016, rejste som par
Tak, 立德 張
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 10 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2015
Google Oversæt

Værelsestip: 地點隱密安靜且離交流道近
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
3  Tak, yesremi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
3  Tak, 雅雯 莊
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med EasyTravel.com.tw
Tak, sdes0426
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. maj 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med TravelKing.com.tw
Tak, 見彥林
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Taoyuan
3,8 km væk
Hub Hotel
Hub Hotel
Nr. 60 af 150 i Taoyuan
7 anmeldelser
3,4 km væk
Central Hotel
Central Hotel
Nr. 23 af 150 i Taoyuan
31 anmeldelser
3 km væk
Le Midi Hotel
Le Midi Hotel
Nr. 20 af 150 i Taoyuan
51 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,7 km væk
Lotus Yuan Business Hotel
Lotus Yuan Business Hotel
Nr. 69 af 150 i Taoyuan
13 anmeldelser
3,6 km væk
Kai Du Hotel
Kai Du Hotel
Nr. 35 af 150 i Taoyuan
23 anmeldelser
8,6 km væk
Beethoven Express Hotel
Beethoven Express Hotel
Nr. 91 af 150 i Taoyuan
27 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Guest Motel Zhongli Branch? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Guest Motel Zhongli Branch

Adresse: No.30 Gaoshuang Road, Pingzhen Dist, Taoyuan 324, Taiwan (Tidligere Beethoven Motel)
Beliggenhed: Taiwan > Taoyuan
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 102 ud af 150 hoteller i Taoyuan
Prisområde: 195 kr.-681 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Guest Motel Zhongli Branch 3*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Guest Motel Zhongli Branch. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering