Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En charmerende lille perle med den bedste service!”
Anmeldelse af La Taverna Suites

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
La Taverna Suites
Vurderet som nr. 47 ud af 145 specialiseret indkvartering i Sanur
Anmeldt 29. august 2017

La Taverna er et charmerende lille hotel, der oser af atmosfære! Hyggelige værelser og perfekt beliggenhed. Servicen var helt i top og morgenmaden på stranden var den perfekte start på dagen! Vi kan varmt anbefale denne lille perle! De bedste hilsener fra Nick og Pia

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, pkjeldgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LaTavernaSuites, Manajer Umum hos La Taverna Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. august 2017
Google Oversæt

Dear Nick and Pia,

We are extended our appreciation to you and thank you to stay with us as part of a small family, hope to see you again in the near future.

Regards,
Agung

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (408)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 408 anmeldelser

Anmeldt 24. april 2016

Super hyggeligt lille resort med charmerende omgivelser. Ligger perfekt ved stranden, restauranter og indkøbsmuligheder. Har nydt atmosfæren for 2. X. Hjælpsomt og sødt personale. Værelserne er en anelse slidte, men meget hyggelige og rene.

Overnattede: Marts 2016
Tak, universkhol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2015

Vi havde et utroligt dejligt ophold på La Taverna.
Atmosfæren, beliggenheden maden og ikke mindst servicen gjorde vores ophold helt fantastisk. Værelserne er charmerende indrettet, stranden er dejlig og så er der mulighed for at spise eller slappe af helt ned til stranden.
Vi kan kun anbefale denne perle i Sanur hvor personalet gør alt for at tilfredsstille deres gæster.
De bedste hilsener Bente og familie.

  • Overnattede: November 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Bente N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2015

La Taverna er et dejligt og roligt hotel, med den bedste beliggenhed. Servicen var i top og morgenmaden var god! Vi kan helt klart anbefale et ophold på La Taverna hotel, og det er ikke sidste gang vi tager dertil. :-)

  • Overnattede: November 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Christian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2013

Vi har boet på hotel La Taverna i Sanur de seneste fire år - senest i januar og i februar 2013 - og kan desværre konstatere, at standarden er stærkt faldende i forhold til hotellets priser. Der er kommet en ny maneger, og han ved absolut intet om kundetilfredshed.
Hotellet ligger perfekt placeret i Sanur, og det har sin egen charme, idet værelserne stort set står uændrede siden 30'erne. Men - og med stort: MEN - det er blevet tilkøb på tilkøb, og morgenmaden er absolut ikke noget a tskrive hjem om. Brød, kaffe/te og limonade, mens der skal betaleds ekstra for æg, friskpresset juice osv.
Bestilles hotellet god tid i forvejen, får man en væsentlig højere pris end de tilbud, der jævnligt lægges ud på nettet, og ærlig sagt så er hotellet ikke priserne værd.

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Erik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Sanur
0.1 km væk
Respati Beach Hotel - Sanur
0.4 km væk
Vila Shanti Beach Hotel
0.6 km væk
Laghawa Beach Inn
Laghawa Beach Inn
Nr. 70 af 78 i Sanur
178 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.2 km væk
Tandjung Sari
Tandjung Sari
Nr. 3 af 78 i Sanur
550 anmeldelser
0.3 km væk
Inna Sindhu Beach
Inna Sindhu Beach
Nr. 32 af 78 i Sanur
458 anmeldelser
0.1 km væk
Sari Sanur Resort
Sari Sanur Resort
Nr. 58 af 78 i Sanur
114 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i La Taverna Suites? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om La Taverna Suites

Adresse: Jl. Danau Tamblingan 29, Sanur, Denpasar 80228, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Bali > Denpasar > Sanur
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 47 ud af 145 specialiseret indkvartering i Sanur
Prisområde: 636 kr.-1.342 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — La Taverna Suites 3*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Agoda, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på La Taverna Suites. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
La Taverna Hotel
La Taverna Sanur

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering