Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trop cool !”
Anmeldelse af Rini Hotel

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Singaraja
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Rini Hotel
Vurderet som nr. 2 ud af 12 hoteller i Singaraja
Anmeldt 25. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste som par
Tak, Antoine L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (105)
Der er nyere anmeldelser for Rini Hotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

66-70 af 105 anmeldelser

Anmeldt 21. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste som par
Tak, Etienne C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. december 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Tout dépend du budget
  • Overnattede: November 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, gilles c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Pelta S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Leo V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Singaraja
0.0 km væk
POP! Hotel Hardys Singaraja Square
0.0 km væk
Adirama Beach Hotel
Adirama Beach Hotel
Nr. 4 af 12 i Singaraja
274 anmeldelser
0.0 km væk
Rambutan Boutique Hotel
Rambutan Boutique Hotel
Nr. 5 af 23 i Lovina Beach
544 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.0 km væk
Hotel Angsoka
Hotel Angsoka
Nr. 6 af 12 i Singaraja
89 anmeldelser
0.0 km væk
Lovina Beach Hotel
Lovina Beach Hotel
Nr. 14 af 23 i Lovina Beach
168 anmeldelser
0.0 km væk
Aneka Lovina Beach Hotel
Aneka Lovina Beach Hotel
Nr. 3 af 12 i Singaraja
295 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Rini Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Rini Hotel

Adresse: Jalan Ketapang | Kalibukbuk, Singaraja 81152, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Bali > Singaraja
Faciliteter:
Strand Restaurant Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 12 hoteller i Singaraja
Prisområde: 250 kr.-469 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 30

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering