Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“One of the better places in Lovina”
Anmeldelse af Aditya Beach Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Aditya Beach Resort
Vurderet som nr. 10 ud af 11 hoteller i Singaraja
Anmeldt 20. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Beware! The public footpaths outside are in tatters. Plenty of very dangerous holes and manholes mis...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Harleyclarkey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (284)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

156-160 af 284 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Pay for the Deluxe Villa on the Ocean front
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tarquam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The suite is worth the upgrade
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, paulaKansas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, VAfootPrints
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Biny78
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Singaraja
0.7 km væk
Adirama Beach Hotel
Adirama Beach Hotel
Nr. 3 af 11 i Singaraja
275 anmeldelser
0.3 km væk
Lilin Lovina Beach Hotel
Lilin Lovina Beach Hotel
Nr. 10 af 24 i Lovina Beach
314 anmeldelser
10.7 km væk
POP! Hotel Hardys Singaraja Square
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.4 km væk
Rambutan Boutique Hotel
Rambutan Boutique Hotel
Nr. 5 af 24 i Lovina Beach
548 anmeldelser
1.1 km væk
Hotel Angsoka
Hotel Angsoka
Nr. 6 af 11 i Singaraja
90 anmeldelser
1.0 km væk
Cleopatra Beach Bungalows
Cleopatra Beach Bungalows
Nr. 13 af 24 i Lovina Beach
140 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Aditya Beach Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Aditya Beach Resort

Adresse: JL. Raya Lovina | Lovina Beach, Singaraja 81113, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Bali > Singaraja
Faciliteter:
Strand Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 4 bedste feriestedshotel i Singaraja
Nr. 6 hotel ved stranden i Singaraja
Prisområde: 196 kr.-499 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Aditya Beach Resort 2*
Antal værelser: 64
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Aditya Beach Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Aditya Beach Hotel Kalibukbuk

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering