Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Decent Hotel For Business Travel”
Anmeldelse af Ramada Ahmedabad

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Ramada Ahmedabad
Vurderet som nr. 21 ud af 165 hoteller i Ahmedabad
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 19. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, mau_nj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (332)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

314-318 af 332 anmeldelser

Anmeldt 3. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Nuno G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, ssdulawat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LeithW
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, alphabetaomega
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ahmedabad
0,5 km væk
Crowne Plaza Ahmedabad City Centre
5,2 km væk
Grand O7 Suites & Convention
Grand O7 Suites & Convention
Nr. 18 af 165 i Ahmedabad
112 anmeldelser
2 km væk
Courtyard Ahmedabad
Courtyard Ahmedabad
Nr. 1 af 165 i Ahmedabad
1.058 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,6 km væk
Novotel Ahmedabad
Novotel Ahmedabad
Nr. 8 af 165 i Ahmedabad
721 anmeldelser
5 km væk
Country Inn & Suites By Carlson - Ahmedabad
4,1 km væk
Hyatt Ahmedabad
Hyatt Ahmedabad
Nr. 6 af 165 i Ahmedabad
732 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Ramada Ahmedabad? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Ramada Ahmedabad

Adresse: S.G. Highway | Opp Prahlad Nagar Garden, Ahmedabad 380015, Indien
Telefonnummer:
Beliggenhed: Indien > Gujarat > Ahmedabad District > Ahmedabad
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Bustransport Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 16 luksushotel i Ahmedabad
Prisområde: 531 kr.-1.012 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Ramada Ahmedabad 4*
Antal værelser: 90
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Ramada Ahmedabad. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Ramada Ahmedabad Hotel Ahmedabad

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering