Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer kigger på dette hotel
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Priceline155 US$
eDreams147 US$
Agoda.com155 US$
ZenHotels.com
Prestigia.com
FindHotel
Vis 8 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.773)
Filtrer anmeldelser
1.774 resultater
Medlemsvurdering
1.284
309
114
30
37
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.284
309
114
30
37
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.774 anmeldelser
Anmeldt d. 27. april 2022 fra mobile enheder

Er netop vendt hjem efter 14 dages ophold.
Vi var en familie på 5 afsted med 2 børn på 8 samt en på 10. Værelser ligger godt spredt ud over hele området. Og der er 3 dejlige pools fordelt på hele området. Det er desuden adgang til eget rev, med flotte fisk og koraller. Sørg for at svømme et godt stykke til højre, der er det noget flottere.

På hotellet er det også muligt at komme på dykkertur. Vi samlede en båd med 24 danskere, som vi fik for os selv, til noget bedre pris end det rejse selskabet kunne tilbyde

Restauranten klarer det også ret godt, med et bredt udvalg, og noget varians mellem dagene.

Personalet er høflige og venlige.

En stor ros skal også gå til underholdningen på hotellet, hvor der var noget for både børn og voksne.

Med hilsen fra jacob jacob jacob, og familie.

Vi kunne uden tvivl genbeøge
Hotellet.

Værelsestip: Hotellet har kun 4 familie værelser, så vær ude i god tid, eller lev med 2 separate rum.
Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 406jacobh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mohamed Seyam, Other hos Club Reef Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. april 2022
Google Oversæt

Dear valued guest,
Thank you for communicating your valuable comments and experience of your stay at our hotel. It is always of great assistance to receive feedback from our guests, as we continue to fine-tune our services and facilities to your satisfaction.
I look forward to welcoming you once again to Club Reef Resort.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. marts 2022

Det var en virkelig god oplevelse. Hotellet lever op til deres standard og mere til!
Værelse er moderne og flot indrettet. Poolområderne er pæne og havet ligger lige ved siden af. Personalet er meget servicemindet og virkelig søde, underholdningen er fantastisk, især fra Kemo’s side…en fantastisk personlighed. Helt sikkert et hotel jeg skal besøge igen!

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste alene
Tak, 852bashira
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mohamed Seyam, Other hos Club Reef Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. april 2022
Google Oversæt

Dear valued guest,
Thank you for communicating your valuable comments and experience of your stay at our hotel. It is always of great assistance to receive feedback from our guests, as we continue to fine-tune our services and facilities to your satisfaction.
I look forward to welcoming you once again to Club Reef Resort.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. marts 2022

Har været det til nu bedste hotel vi har været på i de 8 år vi har rejst. Madsen er bare topklasse og servicen er fantastisk. De er vågne på alt og er der et problem bliver det løst hurtigt. Ali sørger for alt er ok i resturanten blandt gæsterne og kokken sørger for fantastisk frisk mad med stor variation hver dag. Vi havde den lille bar hvor Ibrahim sørgende for vi ikke tørstede og Muhamed var livredder. Kan varmt anbefales til alle der ønsker at blive forkælet over alle grænser. Underholdningen om aftnen var fantastisk og oplevelse værd. Vi fik massage 2 gange derned og også her var alt ok og de var meget opmærksom på hvis der var noget hvor de skulle være obs på. Internettet var som ørkenen men hvad skulle man også bruge det til det er jo ferie og kamera virker jo. Kan varmt anbefales uanset om men er 2 eller familie.

Dato for ophold: marts 2022
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, KarlHenrikHansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mohamed Seyam, Other hos Club Reef Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. marts 2022
Google Oversæt

Dear valued guest,
Thank you for communicating your valuable comments and experience of your stay at our hotel. It is always of great assistance to receive feedback from our guests, as we continue to fine-tune our services and facilities to your satisfaction.
I look forward to welcoming you once again to Club Reef Resort.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. november 2021

Et rigtig hyggeligt hotel lige på koralkanten, hotellet er af ældre dato og rengøringen halter lidt, hotellet ligger lidt ude for sig selv så det er ikke nemt at gå ture fra hotellet, der er til gengæld masser af underholdning på hotellet og deres entertaintment team er super til at få gæsterne med, især de 2 mandlige er rigtige gode til at tage sig af alle, de 2 kvinder taler kun russisk og ukrainsk så dem er der ikke meget at hente ved, maden er god og der er altid lidt for en hver i spisesalen, tjeneren Ali Eberaham er simpelthen en stjerne, han tog os super godt af os alle de dage han var der på vores 14 dage og sørgede for at vores bord stod klar med vores drikkevare ved hver måltid og havde altid tid til en lille sluder, der er også en restaurent på hotellet som man også kan spise på gratis en gang, men der skal man passe på for der er en bestyr der, der virkelig er sælger og prøver alt for at tjene penge og lokke folk til at købe altmuligt der ikke er med i prisen, men alt i alt et dejligt hotel som vi gerne vender retur til.

Dato for ophold: november 2021
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Tom S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mohamed Seyam, Guest Services / Front Office hos Club Reef Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. november 2021
Google Oversæt


Thank you for your valuable feedback on your stay at our hotel, we appreciate it. Your review will help many guests in choosing a hotel. We apologize for any inconvenience and assure you that we will make every effort to fix everything and become better. And of course to us as we continue to improve our services and services to ensure you always have a great experience. I look forward to welcoming you once again to Club Reef Resort. Yours truly, Club Reef Resort♥

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. oktober 2021

Det var SÅ dejlig en ferie. God varieret mad. Nye retter HVER dag. Personalet gør sin ypperste for at servicere dig. Jeg er imponeret over deres hukommelse. De husker hvor du plejer at sidde, hvad du drikker osv. De kommer med drikkevarer til dig i restauranten og holder selv øje og fylder op. Fantastisk service.

Flere lækre pools. Vi benyttede mest poolen ved baren med lækre solsenge. Yehia gav den bedste service vi har oplevet. Han lavede forskellige gode farvestrålende drinks. Med og uden alkohol. Mojito, pina colada osv. Har aldrig oplevet så gode drinks på et all inclusive hotel. Spørg selv efter mixed drinks da der ikke er en decideret oversigt. Du behøver nok kun sige det en gang eller 2, så husker de ofte hvad dine præferencer er. Se billeder :)

Hotellet er super rent, smukt og med skøn udsigt. De spiller god varieret musik ved poolen med baren. Hvis ikke man ønsker musik, så har de en pool der hedder “relax” pool hvor der er helt stille hele dagen. Super god idé.

AL personalet var yderst venlige og serviceminded. Men jeg må fremhæve Yehia, som virkelig gik en ekstra mil ift service. Vi kommer tilbage.

Dato for ophold: oktober 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 972carrier
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mohamed Seyam, Guest Services / Front Office hos Club Reef Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. oktober 2021

Tak for en så detaljeret gennemgang af din oplevelse på vores hotel, vi værdsætter det. Din kommentar vil hjælpe mange gæster med at vælge et hotel. Og selvfølgelig til os, da vi fortsætter med at forbedre vores tjenester og tjenester, så du altid er tilfreds.
Vi glæder os til at se dig igen på Club Reef Resort. ♥

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser