Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
242 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Hyatt Regency Sharm El Sheikh(Sharm El Sheikh)
109 $
Hyatt.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
80 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 20 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 20 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 100 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

86 $
60 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 67 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

63 $
56 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 25 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 25 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 75 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Grand Rotana Resort & Spa(Sharm El Sheikh)
126 $
102 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Parrotel Aqua Park(Nabq Bay)(Meget for pengene!)
54 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
85 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
125 $
105 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
426 $
Orbitz.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Anmeldelser (1.096)
Filtrer anmeldelser
1.096 resultater
Medlemsvurdering
893
134
36
17
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
893
134
36
17
16
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.096 anmeldelser
Anmeldt for 17. juni 2018 fra mobile enheder

Har haft en dejlig ferie på Solymar. Fine omgivelser og dejlig mad. Sød og rar personale, som står til rådighed døgnet rundt. Fint poolområde, egner sig både til børn og voksne. God rengøring, dog lidt slidte værelser.

Overnattede: juni 2018, rejste med familie
Tak, laerkeiversen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TarekSanad, General Manager hos Sol Y Mar Naama Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Greetings from Sol Y Mar Naama Bay Hotel your SECOND HOME, Thank you so much for choosing the hotel to spend your last holiday. It's a pleasure to know that you have enjoyed our services and the hotel facilities specially our team hospitality. Team members will be very happy to read your review. We are looking forward to welcoming you again soon at your second home. Best regards from all the team.
Tarek Allam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. juni 2018

Fantastisk hotel med dejlige rummelige værelser, hyggelige fælles arealer, lækker swimmingpool med afgrænset børnepool og et hjælpsomt/høfligt personale over alt på hotellet.
Maden på hotellet er meget tiltagende - og der er altid mange forskellige retter for enhver smag.
Igennem 20 år har jeg været fast ferie gæst i Egypten, og dette hotel er et jeg altid kommer tilbage til - de næste 3 rejser er planlagt.

  • Overnattede: april 2018, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, helleandreasen2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TarekSanad, General Manager hos Sol Y Mar Naama Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Sunny greetings from Sol Y Mar Naama Bay Hotel your SECOND HOME.
we are waiting when ever you plan your next visit to welcome you again, Thank you so much for choosing the hotel to spend your last holiday. It's a pleasure to know that you have enjoyed our services and the hotel facilities specially our team hospitality. Team members will be very happy to read your review. We are looking forward to welcoming you again soon at your second home. Best regards from all the team.
Tarek Allam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 3. juni 2018 fra mobile enheder

Fordele: Fantastisk pool område med engageret og glade medarbejdere, super service både ved pool samt i restaurant ( selv under ramadanen), udemærket beliggenhed.
Ulemper: Virkelig dårlig seng, madrassen er gammel, buet og slidt- hotellet trænger generelt til en opfiskning.
Men hyggeligt- det er her, en lille perle i Nama Bay Egypten

Overnattede: juni 2018, rejste med familie
Tak, Karina Q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TarekSanad, General Manager hos Sol Y Mar Naama Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. juni 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Greetings from Sol Y Mar Naama Bay Hotel your SECOND HOME.
All your comments have been taken on board, Thank you so much for choosing the hotel to spend your last holiday. It's a pleasure to know that you have enjoyed our services and the hotel facilities specially our team hospitality. Team members will be very happy to read your review. We are looking forward to welcoming you again soon at your second home. Best regards from all the team.
Tarek Allam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. maj 2018 fra mobile enheder

Vi har været på solymar og det er en rigtig dejligt sted og det er go betjening og rigtig søde til at hjælpe en hvis der sku være noget. Maden er go og man kan altid for de sammen pladser og efter en dag eller to ved de os hvad du drikker og de fulde op lige så snart det glas er Tom. Det er hyggeligt at være ved poolen. Kan godt anbefale dette hotel. ⭐️⭐️⭐️⭐️

Overnattede: maj 2018, rejste med familie
Tak, Kristian K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TarekSanad, General Manager hos Sol Y Mar Naama Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. maj 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Greetings from Sol Y Mar Naama Bay Hotel your SECOND HOME, Thank you so much for choosing the hotel to spend your last holiday. It's a pleasure to know that you have enjoyed our services and the hotel facilities specially our team hospitality. Team members will be very happy to read your review. We are looking forward to welcoming you again soon at your second home. Best regards from all the team.
Tarek Allam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 13. marts 2018 fra mobile enheder

Har tilbragt en dejlig afslappende uge på hotellet. Virkelig fine udendørsarealer, men værelserne og badeværelserne trænger klart til en opgradering.
Wifi var bestemt heller ikke noget at skrive hjem om

Overnattede: marts 2018, rejste med familie
Tak, lotteogkim
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
TarekSanad, General Manager hos Sol Y Mar Naama Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. marts 2018
Google Oversæt

Dear valuable guest,
Greetings from Sol Y Mar Naama Bay Hotel your SECOND HOME. Thank you so much for choosing the resort to spend your last holiday. Thank you for the nice review, It's a pleasure to know that you have enjoyed our services and the hotel facilities. Team members will be very happy to read your review. All your comments have been taken on board and we are looking forward to welcoming you, your family and friends again and many times soon. Best regards from all the team.
Tarek Allam
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser