Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Novotel Sharm El Sheikh
Hoteller i nærheden
177 $
133 $
Official Hotel
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Pool
89 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
76 $
68 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Grand Rotana Resort & Spa(Sharm El Sheikh)
99 $
79 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
118 $
80 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Sol Y Mar Naama Bay(Sharm El Sheikh)(Meget for pengene!)
45 $
43 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Hyatt Regency Sharm El Sheikh(Sharm El Sheikh)
105 $
97 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Maritim Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort(Sharm El Sheikh)(Meget for pengene!)
58 $
56 $
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 30 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 30 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 80 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

426 $
308 $
Cancelon
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Parrotel Aqua Park(Nabq Bay)(Meget for pengene!)
Orbitz.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (2.311)
Filtrer anmeldelser
2.312 resultater
Medlemsvurdering
1.584
491
150
48
39
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.584
491
150
48
39
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.312 anmeldelser
Anmeldt for 4. marts 2016

min veninde og jeg boede på novotel beachside i oktober 2015. det er helt klart den fedeste ferie vi har haft. både vagterne, rengøringspersonalet, og det øvrige personale var så søde og sjove. gode drinks i pool baren, og god stemning om aftenen. stranden er så lækker, og det er dejligt at der ikke kommer folk ude fra på den private strand. bi har stadig kontakt over facebook med flere fra personale staben, og planlægger at komme tilbage til sommer. hotel og mennesker i top kvalitet.

derudover ligger det dejlig tæt på centrum af naama bay, en lille gå tur ned af strandpromenaden på 5-7 minutter og du er i et pulserende centrum med barer, resturanter og butikker, og enkelte diskoteker. der er vagter hele vejen ned af promenaden så selv os 2 unge piger følte os trygge på trods af vi gik hjem kl 04-05 om morgenen i en skarp brandert, alle var søde og holdte meget øje med os.

Værelsestip: vælg beachside hotel
  • Overnattede: oktober 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, nanna v
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mohamed M, Front Office Manager hos Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. marts 2016
Google Oversæt

Dear nanna v,
Thank you for choosing Novotel Sharm El Sheikh Resort for your recent holiday, and for posting review on trip advisor. Your feedback is not only essential but is also a helpful tool to measure the level of service we extend to our guests.
We are delighted to learn that you have enjoyed your stay with us and that we have succeeded to make your holiday a memorable one.
Your comments have been taken into consideration and communicated to the Management Team. Please be assured that we are taking the necessary steps to ensure the complete satisfaction of our guests.
Thank you once again for your feedback and we look forward to welcoming you back at Novotel Sharm El Sheikh Resort.

Best Regards,
Best Regards,
Mohamed Mansour
Front Office Manager
H1715-rd@accor.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 18. oktober 2015

Der var meget beskidt, personalet forstod ikke noget.feks. Havde jeg fuglelort på teressestolene hele ugen, selvom vi bad om at få det fjernet. Personalet forstod ikke hvad man bad om og der var overhovedet ingen service. Fatter ikke det er 5 stjernet for maden var også utrolig dårlig og ensformigt.har været på flere 3 og 4 stjernet steder som er MEGET bedre. Jeg kunne ikke finde på at anbefale dette hotel til nogen.
Hygiejnen meget dårlig, feks var der grønne alger i håndvaskene ved receptionen. De var heller ikke gjort ordentlig rent hele ugen.

Overnattede: oktober 2015
Tak, kirstenSmidstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mohamed M, Front Office Manager hos Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. oktober 2015
Google Oversæt

Dear kirstenSmidstrup,
Thank you for choosing Novotel Sharm El Sheikh Resort for your recent holiday, and for posting review on trip advisor. Your feedback is not only essential but is also a helpful tool to measure the level of service we extend to our guests.

We have noted your comments regarding your stay and we are concerned to learn that you were dissatisfied with some of the services provided at the hotel.

Your comments have been taken into consideration and communicated to the Management Team. Please be assured that we are taking the necessary steps to ensure the complete satisfaction of our guests.

Thank you once again for your feedback and I look forward to welcoming you back to Novotel Sharm El Sheikh Resort in the future

Best Regards,
Mohamed Mansour
Front Office Manager
h1715-rd@accor.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 30. marts 2015 fra mobile enheder

Vi var 14 dage på ferie med en lille 8 måneders baby og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Særligt til de ekstremt venlige og flinke ansatte på hotellet, som altid var smilende og høflige. Ok værelser, rene og pæne, udemærket buffet og LÆKKER strand. Det hele værd, hvis turen går til Sharm

Overnattede: marts 2015
Tak, Kathrine E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mohamed M, Front Office Manager hos Hotel Novotel Sharm El Sheikh, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. marts 2015
Google Oversæt

Dear Kathrine E,
We are very delighted to read that you have enjoyed your stay at the Novotel Resorts Sharm El Sheikh.

We appreciated your comments very much. Customer care is amongst our highest priorities and it is always gratifying to receive such praise. We are sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you once again for sharing your experience, and we look forward to welcoming you back to our Resort in the nearest future.

Sincerely,
Mohamed Mansour
Front Office Manager
H1715-rd@accor.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. december 2013

Novotel her, har alt hvad man ønsker for et skønt ophold. Tæt ved alt, dejligt børnevenlige værelser med køjer.
Var her med min datter i januar 2012. På denne tid om året er der lidt køligt ved stranden, men novotel har heldigvis en opvarmet swimmingpool :)
Service og renlighed er i top, og da jeg blev mavesyg et par dage, sendte de både læge og sørgede for kager og lækker frugt. Følte os rigtig godt behandlet. Eneste mangel er måske lidt underholdning, da der ingen er. Men bestemt et super børnevenligt hotel.

  • Overnattede: januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sandydk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 4. marts 2013

Vi har været en del rundt i Europa og jeg tør godt sige at det nok er det bedste Hotel jeg har boet på sammenligning med prisen de andre steder.
Vi valgte et "Familieværelse" i området Palm med et lille separat rum til børn med køjesenge.
Værelset lå ud mod poolen dog lang nok væk så der ikke var for meget larm, rengøring hver dag af altid smilende personale.
Service er i top, som dansker skal man lige vende sig til at det ikke er "selvbetjening" som mange steder i europa.
Vores datter fyldte 10 år dernede, og til kaffetid bestildte vi en kande kaffe og sodavand der skulle nydes på terressen, tjeneren kommer med kaffen og en stor lagkage fra hotellet til vores datter.
Morgenmaden var perfekt, middagsmaden og aftensmaden var ikke værd at tage med.
Vi spiste for det meste i centrum og på de små restauranter på promenaden, dyreste sted for 3 personer var 450,- LE så var det også top service med fine tjenerer, billigst 150,- LE på Mc. Donald.
Hotellet ligger ca. 5 min. fra centrum hvor det hele sker om aftenen, hyggeligt tur på promenaden med masser af bar og spisesteder og snaksagelige Egytptere, "no thanks" og "not to day" siger man nok 30-40 gange på en aften :-)
Perfekt hotel og beliggenhed...:-)

  • Overnattede: februar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, CarstenK252013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser