Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.120)
Filtrer anmeldelser
4.120 resultater
Medlemsvurdering
3.269
636
134
48
33
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.269
636
134
48
33
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 4.120 anmeldelser
Anmeldt d. 3. januar 2020

Det absolut bedste hotel vi har været på, med det helt igennem fantastiske animation team. Kan kun anbefale dette sted til alle andre. En særlig stor tak og på gensyn til shehab sharms som gjorde vores ferie ekstra god. Love you all.

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Zenia04
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ashraf_A_Zeid, General Manager hos Jaz Makadi Saraya Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2020
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for taking the time to share your lovely feedback with us!

We are glad to know that you thoroughly enjoyed your time with us at Jaz Makadi Saraya Resort and were pleased with our animation team.

We very much look forward to your next visit.

Warm regards,

Ashraf Abou Zeid
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. november 2019 fra mobile enheder

Det dejligste feriested vi har oplevet. Meget venlige og hjælpsomme mennesker. Der er dejligt rent og smukke omgivelser. Kan kun anbefale dette sted til andre. Både for børn og voksne.
Og varmen har været lige tilpas i november måned.
⭐⭐⭐⭐⭐

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jeskh42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ashraf_A_Zeid, General Manager hos Jaz Makadi Saraya Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. november 2019
Google Oversæt

Dear guest,

thank you for posting your review regarding your recent stay here with us at Jaz Makadi Saraya Resort!

It makes us very happy, that we could impress you with the facilities and services of our hotel.

We are looking forward to your next visit.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. februar 2019

Dette skønne sted oversteg alle vore forventninger.
Hvis man vil forkæles i gode omgivelser,så tag herned.Personalet er meget hjælpsomme og utroligt søde. Her er smukt og rent overalt. Maden god og spændende.

Kan anbefales.
Inger

Værelsestip: Med balkon og udsigt
Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Inger6091
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ashraf_A_Zeid, General Manager hos Jaz Makadi Saraya Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2019
Google Oversæt

Dear Inger,

we greatly appreciate your sweet feedback following your recent stay with us at Jaz Makadi Saraya Resort!

It gives us great pleasure to read that we were able not only to meet, but exceed your expectations.

Thank you for recommending Jaz Makadi Saraya and we look forward to seeing you again soon!

Kind Regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. december 2018

Et dejligt hotel med flere poolområder, et med musik og et med ro. 2 gode buffet restauranter, med alsidigt og lækkert udvalg. Derudover 4 a la carte restauranter, hvor man 1 gang pr uge kan booke, i all inclusive prisen. Og 7 barer. Hotellet særdeles rent og pænt, og alle ansatte så smilende og imødekommende. Underholdning både for børn og voksne flere steder hver aften. Gåafstand 500 meter til dejligste badestrand med gratis solstole. En ferie man ikke vil hjem fra

Værelsestip: Værelse på 1 sal med udsigt til pool var en stor fin lejlighed, med balkon, dog ingen sol .
Dato for ophold: november 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Helle A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ashraf_A_Zeid, General Manager hos Jaz Makadi Saraya Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. december 2018
Google Oversæt

Dear Helle!

Thank you for staying with us at Jaz Makadi Saraya Resort and for your lovely feedback and recommendation!

We are happy that we could meet all your expectations!

We look forward to welcoming you back and hope you will find a second home here.

Kind Regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. april 2018 fra mobile enheder

Det var min første tur til Egypten og det har været en lækker tur, super søde og flinke guider der tager sig til til gæsterne.
Godt råd: lad være at solbade i olier på første dag. For solen er meget skarp hernede

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Mikkel T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ashraf A, General Manager hos Jaz Makadi Saraya Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. april 2018
Google Oversæt

Thank you very much for sharing your positive review with other travelers on Trip Advisor. We are truly happy to know that you have enjoyed your stay with us and we hope to have the chance to welcome you soon again.

Kind Regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser