My Besties
Er lige hjemvendt fra en dejlig uge i Hurghada, Egypten. Jeg har benyttet Sfinks Rejser før til bådture, så det skulle min søn og jeg også denne gang, hvor turen gik til Orange Bay. Vi blev hentet på vores hotel med lidt forsinkelse (egyptian time) og kørt til samlingsstedet i havnen. Jeg havde fødselsdag og havde på forhånd bestilt en kage, som Sfinks Rejser sørgede for kom med ombord. En fantastisk dag på båden, øen og i havet og med en dejlig frokost ombord. 1000 tak for det hele og super service. Vi vil til enhver tid benytte jer igen. I er bare de bedste🩷
Jeg fik slet ikke sagt tak for en dejlig bådtur til Dolphin House, Hurghada i forrige uge💗 så dejlig dag, blev hentet på hotellet og en skøn dag på båden med mad og drikkevarer og chips ombord. Hele herligheden for kun 150 kr😊🙏 vi kommer tilbage sidst i maj og booker igen hos jer🥰
Mange tak søde Linda 🌻
Vi glæder også allerede 🩷
Hvis du vil opleve Egyptens historie, så book gennem Sphinx rejser og Nader! De er professionelle, har en kæmpe indsigt i Egypten og giver dig mulighed for at sammensætte din egen rejse - til en pris der fint matcher de almindelige rejseselskaber. Du får egen guide (vores var Wael, en dansktalene egypter med en kandidatgrad i egyptologi) og en helt unik oplevelse, inkl. gode hoteller og styr på alt det praktiske så du kan nyde rejsen!
Mange tak søde Line, Anita og Ruben🌹🙏
Det var en stor fornøjelse at arrangere jeres rejse hernede 😊
Vi glæder også til at servicere jer til fremtiden
Vi har tidligere brugt Nader fra Sfinksrejser og var slet ikke i tvivl om at det var ham vi gerne ville bruge da vi ville til Luxor igen. Vi var 3 der havde været afsted før og 4 der var der 1. gang.
Vi blev hentet præcis 4.30 fra vores hotel og 1.del af turen foregår gennem ørknen hvor solen står op.
Vi havde et stop hvor vi kunne spise vores medbragte morgenmad og mulighed for toiletbesøg (pænt og rent).
Jo nærmere vi kom Luxor jo mere frodigt blev det. Lige nu var der gang sukkerrørshøsten og var heldige at få lov at smage det da vi simpelthen stoppede op og fik et rør til at tygge på.
I Luxor startede vi med at se det kæmpestore Karnak tempel og det er så fantastisk hvad Nader han ved, samtidig er han fantastisk til at få os alle inddraget gamle som unge.
Så var det tid til kort sejltur over Nilen hvorefter vi indtog en lækker frokost med lokal egyptisk mad, vi kunne samtidig nyde udsigt ud over Luxor og Nilen.
Kongernes dal var næste stop, fantastik sted og stadig med en guide der bare ved ALT.
Turen sluttede ved Hatshepsut og så var det tid til at vende næsen hjem igen med trætte ben (10 km på skridtkontoen) og hovedet fyldt med en masse historie.
Undervejs hjemad stoppede bilen pludselig og så blev der købt bananer til os alle ved en gadesælger.
Kan varmt anbefale at bruge Sfinksrejser til ture i Egypten. Vi kommer igen.
Mange tak søde Hanne, Per og Mikael ;) Vi glæder os til vores næste tur sammen
I år besluttede vi os for at gense Ægypten efter 14 år. Både for at opleve de storslåede pyramider, mærke stemningen og vise vores datter, alle de seværdigheder og kulturen, som vi selv holder så meget af. Vi kontaktede derfor vores gode ven Nader fra Sfinks rejser (som vi stadig holder kontakt med den dag i dag), og han skræddersyede en privat 12 dags rundrejse for 4 personer, hvor vi startede i Cairo med pyramiderne, Sfinksen mm, fløj til Aswan, sejlede på Nilen, kørte til Hurghada - alt sammen i luksus og med dansktalende guide. Wael i starten af vores rejse, en stor tak til ham for hans professionalisme. Vi er så taknemmelige for denne rejse, hvor alt har kørt på skinner og vi er blevet holdt i hånden hele vejen. Selv da vi ankom til Hurghada blev vi overdraget af guiden Wael til Nader’s kone Walaa, som også viste os rundt i Hurghada by. Så hvis du aldrig har oplevet Ægypten, så gør det! Book en privat rundrejse og få skræddersyet den, det giver livsoplevelser - som du aldrig vil glemme.
Mange tak søde Jeanine, Jesper, Julie og Lene :) Håber at ses meget snart
Efter anbefaling fra min storebror kontaktede jeg Nader for at bestille udflugter til vores rejse til Hurghada. Vi bestilte en snorkel tur til Mahmya øen og en tur til Cairo med fly.
Tirsdag morgen blev vi afhentet af Naders kone, som kørte os til havnen, hvor vi skulle sejle fra. På havnen fik vi en sød guide der hed Nur, som var vores guide hele dagen. Vi brugte dagen på at solbade, bade i det turkisblås hav, spise en lækker frokost, og selvfølgelig snorklet en masse. Da vi ankom på havnen igen, stod Nadars kone klar til at samle os op. Turen med hende frem og tilbage var også en rigtig god oplevelse, hun fortalte om byen, og de ting vi så omkring os. Det var rigtig behagelig køretur og hun er en rigtig hjertevarm kvinde, hvor man kan mærke på at hun var oprigtig intereseret i en og om de ting hun fortalte om.
Torsdag havde vi bestilt en tur til Cairo med fly. Vi blev afhentet tidligt fra hotellet og kørt til lufthavnen. Alt gik fint uden problemer. I Cairo bliver vi mødt af Basta, som var vores dansktalende guide for dagen. Basta har en stor viden om Cairo og du kunne mærke hans passion for den Egyptens historie. Vi så pyramiderne, sfinksen og papyrus værksted/butik. Vi fik fortalt en masse spændende historie om alt dette. Vi indtog en dejlig frokost og havde derfra ingen faste planer, da vi have fravalgt museums tur. Vi tog i stedet til den Islamiske by, hvor Basta tog os rundt i den lokale del af byen, hvor turisterne ikke kommer. Vi var inde i den smukke moske og til sidst tog han os med på en lokal cafe, hvor vi fik lidt at drikke samt snacks før vi blev kørt tilbage til lufthavnen.
Alt i alt 2 rigtige gode og mindefyldte ture. Nader var jeg i kontakt med fra jeg bestilte udflugterne til vi sad på hotellet. Han checked ind på os løbende, for at sikre alt var ok. Kommunikationen med Nader betød alt for os. Det gav en tryghed, at vide du har en du kan ringe eller skrive til under hele din rejse. Nader kom også med en masse gode tips/råd undervejs.
Men alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og vi kommer til at bruge Sfinks rejser igen og vi kan kun give den varmeste anbefaling til ham og hans team.