Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig aften”
Anmeldelse af Granada

Granada
nr. 20 af 424 Restauranter i Hurghada
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 30. januar 2020 fra mobile enheder

Godt tilberedt mad og høflig betjening.
Restauranten er i 2 plan med varieret møblement og en fantastisk hav udsigt.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 665hellev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (951)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 952 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2019

Super lækker mad i hyggelige omgivelser, med smuk udsigt over havet, helt klart et besøg værd også selv om mamboen med all inclusiv

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, RikkeApuschkin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. marts 2019 fra mobile enheder

Vi har flere gange besøgt Granada - servicen er i top og det er lækkert mad til en god pris. Personalet er meget obs på én og man får altid en god betjening. Restaurenten ligger med den smukkeste udsigt over røde havet

Dato for besøg: februar 2019
Tak, Chokolade2505
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 fra mobile enheder

Lækker restaurant i fine omgivelser med skøn udsigt fra den øverste etage.
Maden er i top, men priserne er også i den høje ende.
Betjeningen er meget langsom, hvorfor stedet kun får 4/5 stjerner fra mig.

Dato for besøg: juni 2018
Tak, MiaGaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Granada_Hurghada1, General Manager hos Granada, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juli 2018
Google Oversæt

Thank you so much for your feedback and we are glad you have enjoyed your time here at Granada Restaurant. We are looking forward to see you soon

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. januar 2018

Her spiser man rigtig godt, er helt klart et besøg værd. Du kan få både lokal mad og vestlig mad, så der er noget for enhver smag.
Har været der flere gang og vil helt klart besøge stedet igen.

Dato for besøg: september 2017
Tak, Conny C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Granada_Hurghada1, General Manager hos Granada, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. februar 2018
Google Oversæt

Dear Valuable Guest,

Thank you for sharing such nice review to let us know about your recent experience at “Granada Restaurant & pub“.

Looking forward welcoming you back very soon.

Kind Regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Granada, kiggede også på

Hurghada, Røde Hav og Sinai
Hurghada, Røde Hav og Sinai
 

Har du været i Granada? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering