Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Really wonderful!”
Anmeldelse af Sea Stars Apartments

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Sea Stars Apartments
Vurderet som nr. 9 ud af 29 specialiseret indkvartering i Dahab
Anmeldt 27. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Hayley_SA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (91)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

53-57 af 91 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2012
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2012, rejste alene
Tak, Laura P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Feefone
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LondonPhil27
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: first floor apartment for the views
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Matkevich_Family
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Dahab
0,9 km væk
Dahab Paradise
Dahab Paradise
Nr. 2 af 53 i Dahab
713 anmeldelser
2,5 km væk
Acacia Dahab Hotel
Acacia Dahab Hotel
Nr. 6 af 53 i Dahab
296 anmeldelser
4,3 km væk
Tropitel Dahab Oasis
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,1 km væk
Ibis Styles Dahab Lagoon Hotel
2,4 km væk
Shams Hotel
Shams Hotel
Nr. 1 af 53 i Dahab
550 anmeldelser
0,3 km væk
Red C Villas
Red C Villas
Nr. 1 af 29 i Dahab
85 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sea Stars Apartments? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sea Stars Apartments

Adresse: Sharia El Melal | Assala, Dahab SS1 7DH, Egypten
Beliggenhed: Egypten > Røde Hav og Sinai > Syd Sinai > Dahab
Hotelstil:
Vurderet som nr. 9 ud af 29 specialiseret indkvartering i Dahab
Prisområde: 298 kr.-372 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6
Også kendt som:
Sea Stars Apartments Hotel Dahab

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering