Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“It was amazing”
Anmeldelse af Alaska Camp & Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Alaska Camp & Hotel
Vurderet som nr. 22 ud af 53 hoteller i Dahab
Anmeldt 22. september 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2008, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, Gucci3388
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (206)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

174-178 af 206 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2008
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
    • Service for forretningsrejsende (f.eks. internetadgang)
Tak, DivemiesterKevin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2008
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Check-in/reception
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LondonQueenB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017
Tak, zhitik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med venner
Tak, anoniem663
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Dahab
0,3 km væk
Dahab Plaza Hotel
Dahab Plaza Hotel
Nr. 18 af 53 i Dahab
344 anmeldelser
0,5 km væk
Shams Hotel
Shams Hotel
Nr. 2 af 53 i Dahab
560 anmeldelser
1,2 km væk
Dyarna Hotel
Dyarna Hotel
Nr. 46 af 53 i Dahab
73 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km væk
Bedouin Lodge Hotel
Bedouin Lodge Hotel
Nr. 19 af 53 i Dahab
62 anmeldelser
0,9 km væk
INMO Divers Home
INMO Divers Home
Nr. 25 af 53 i Dahab
68 anmeldelser
0,9 km væk
Star Of Dahab Hotel
Star Of Dahab Hotel
Nr. 44 af 53 i Dahab
48 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Alaska Camp & Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Alaska Camp & Hotel

Adresse: Masbat South Sinai, Dahab 46617, Egypten
Beliggenhed: Egypten > Røde Hav og Sinai > Syd Sinai > Dahab
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 3 bedste lavprishotel i Dahab
Nr. 10 romantisk hotel i Dahab
Prisområde: 91 kr.-122 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 30
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med HostelWorld, så du med ro i sindet kan reservere på Alaska Camp & Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Alaska Camp And Hotel
Alaska Camp Hotel Dahab
Alaska Camp Dahab

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering