Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excelente”
Anmeldelse af Decameron Galeon

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Decameron Galeon
Vurderet som nr. 13 ud af 67 hoteller i Santa Marta
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Las Habitaciones De La Torre Son Mejores Que Las Cabañas Y Tienen Excelente Vista
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, yeiyei1480
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (793)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

598-602 af 793 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Me hospede en el piso 10 de la torre, muy buena vista y la habitación es estilo dúplex, es buena per...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, Oscar R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, silvina h
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, alejandro g
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Las habitaciones de la Villas son grandes y comodas. Tienen dormitorio y antesala muy amplia que en...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, gabriel132
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Santa Marta
5.6 km væk
Zuana Beach Resort
Zuana Beach Resort
Nr. 9 af 67 i Santa Marta
1.593 anmeldelser
12.1 km væk
Hotel Tamaca Beach Resort
Hotel Tamaca Beach Resort
Nr. 6 af 67 i Santa Marta
666 anmeldelser
5.8 km væk
Santorini Hotel & Resort
Santorini Hotel & Resort
Nr. 36 af 67 i Santa Marta
152 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
16.8 km væk
Hotel Miami SM
Hotel Miami SM
Nr. 52 af 67 i Santa Marta
62 anmeldelser
8.5 km væk
Estelar Santamar Hotel & Convention Center
11.4 km væk
Hotel Palma Blanca
Hotel Palma Blanca
Nr. 32 af 67 i Santa Marta
39 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Decameron Galeon? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Decameron Galeon

Adresse: Km 17 via a Cienaga, Santa Marta, Colombia
Beliggenhed: Colombia > Magdalena Department > Santa Marta District > Santa Marta
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis parkering Restaurant Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 13 ud af 67 hoteller i Santa Marta
Prisområde: 1.108 kr.-1.920 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Decameron Galeon 3.5*
Antal værelser: 245
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Decameron Galeon. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Decameron Galeon Santa Marta
Decameron Santa Marta
Decameron Galeon Hotel Santa Marta

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering