Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“枕头有点儿高”

Home Inn (Ningbo Tianyi Square East Zhongshan Road Branch)
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Home Inn (Ningbo Tianyi Square East Zhongshan Road Branch)
Vurderet som nr. 269 ud af 776 hoteller i Ningbo
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 20. august 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (46)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 46 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 23. juli 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 24. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 31. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 12. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ningbo
Downtown
Asia Garden Hotel
Asia Garden Hotel
Nr. 433 af 776 i Ningbo
27 anmeldelser
Sofitel Wanda Ningbo
Nr. 5 af 776 i Ningbo
587 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Ningbo Marriott Hotel
Nr. 1 af 776 i Ningbo
553 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Home Inn (Ningbo Tianyi Square East Zhongshan Road Branch)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Home Inn (Ningbo Tianyi Square East Zhongshan Road Branch)

Adresse: No.351 Zhongshan East Road, Jiangdong District, Ningbo, Kina
Beliggenhed: Kina > Zhejiang > Ningbo
Hotelstil:
Vurderet som nr. 269 ud af 776 hoteller i Ningbo
Prisområde: 94 kr.-107 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 88

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering