Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very nice hotel.”
Anmeldelse af Fusheng Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Fusheng Hotel
Vurderet som nr. 368 ud af 1.711 hoteller i Qingdao
Anmeldt 18. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, kibbutznik_9
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 56 anmeldelser

Anmeldt 27. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, ericcV9471VD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 21. marts 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 1. april 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Emymily
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Alberto S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Qingdao
22,9 km væk
Shangri-La Hotel Qingdao
Shangri-La Hotel Qingdao
Nr. 2 af 1.711 i Qingdao
1.949 anmeldelser
22,8 km væk
Qingdao Farglory Residence
Qingdao Farglory Residence
Nr. 17 af 1.711 i Qingdao
112 anmeldelser
23,7 km væk
InterContinental Hotel Qingdao
Vis priser
Vis priser
Vis priser
22,5 km væk
Holiday Inn Qingdao City Centre
22,6 km væk
Copthorne Hotel Qingdao
Copthorne Hotel Qingdao
Nr. 20 af 1.711 i Qingdao
298 anmeldelser
11,3 km væk
Sheraton Qingdao Licang Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Fusheng Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Fusheng Hotel

Adresse: Minhang Road East End,Liuting Internation Airport, Qingdao 266108, Kina
Beliggenhed: Kina > Shandong > Qingdao
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 368 ud af 1.711 hoteller i Qingdao
Prisområde: 157 kr.-328 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 87
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Fusheng Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering