Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“价格比较实惠”
Anmeldelse af Senwa Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Senwa Hotel
Vurderet som nr. 590 ud af 2.862 hoteller i Shenzhen
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 19. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 28 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 28. april 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 12. april 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 6. september 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 29. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2009
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Shenzhen
Luohu Port
Shangri-la Hotel Shenzhen
Shangri-la Hotel Shenzhen
Nr. 20 af 2.862 i Shenzhen
2.256 anmeldelser
Dongmen
Metropark Hotel Shenzhen
Metropark Hotel Shenzhen
Nr. 45 af 2.862 i Shenzhen
300 anmeldelser
Luohu Port
Crowne Plaza Hotel & Suites Landmark Shenzhen
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hyatt Place Shenzhen, Dongmen
Nr. 15 af 2.862 i Shenzhen
334 anmeldelser
Huanggang Port
Futian Shangri-La Shenzhen
Futian Shangri-La Shenzhen
Nr. 11 af 2.862 i Shenzhen
1.119 anmeldelser
Hilton Shenzhen Shekou Nanhai
Nr. 13 af 2.862 i Shenzhen
826 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Senwa Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Senwa Hotel

Adresse: No.7001 Beihuan Avenue, Kaiyuan Mansion, Futian District, Shenzhen 518034, Kina
Beliggenhed: Kina > Guangdong > Shenzhen > Xiangmi Lake
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 590 ud af 2.862 hoteller i Shenzhen
Prisområde: 279 kr.-307 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Senwa Hotel 3.5*
Antal værelser: 160
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Senwa Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering