Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Baño enano”
Anmeldelse af Hostal Calafate

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Punta Arenas
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Hostal Calafate
Vurderet som nr. 42 ud af 78 specialiseret indkvartering i Punta Arenas
Anmeldt 13. april 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Javi_monserrat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (19)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 19 anmeldelser

Anmeldt 29. marts 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Segundo piso muy bueno y con baños particular en la habitación.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Superpepin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, ruggero03
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Samuelldea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, GabriSaoPaulo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Punta Arenas
1.9 km væk
Entre Vientos
Entre Vientos
Nr. 1 af 78 i Punta Arenas
146 anmeldelser
0.6 km væk
Hostal Ainil
Hostal Ainil
Nr. 24 af 26 i Punta Arenas
70 anmeldelser
0.7 km væk
Hotel Dreams del Estrecho
Hotel Dreams del Estrecho
Nr. 2 af 26 i Punta Arenas
878 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.5 km væk
Hotel Rey Don Felipe
Hotel Rey Don Felipe
Nr. 4 af 26 i Punta Arenas
721 anmeldelser
0.1 km væk
Best Western Hotel Finis Terrae
Best Western Hotel Finis Terrae
Nr. 10 af 26 i Punta Arenas
291 anmeldelser
1.7 km væk
Hostal Mi Casa
Hostal Mi Casa
Nr. 5 af 78 i Punta Arenas
65 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hostal Calafate? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hostal Calafate

Adresse: Hernando de Magallanes 671, Punta Arenas 6212865, Chile
Beliggenhed: Chile > Magallanes Region > Punta Arenas
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 42 ud af 78 specialiseret indkvartering i Punta Arenas
Prisområde: 377 kr.-767 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 10

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering